Zakelijke lunch

Een zakelijke lunch is de perfecte gelegenheid om in een rustige sfeer met uw zakenrelaties beter te leren kennen. Misschien wilt u uw bedrijf, een nieuw product of dienst presenteren in een ontspannen setting. Of misschien wilt u uw team eens verrassen omdat ze altijd bereid zijn een stap extra te zetten. Wat uw idee ook is, Lekkers aan de Linge verzorgd de beste zakelijke lunches. Het geeft u en uw gasten te perfecte gelegenheid om op adem te komen en weer met frisse energie aan het werk te kunnen. Met verse en lokale producten garandeer ik dat ik de lekkerste gerechten voor u neer zet die men zich nog lang zal herinneren.

Zakelijke lunch boeken

Het boeken van een zakelijke lunch bij Lekkers aan de Linge is zeer eenvoudig en snel. U bepaalt waar en wanneer, samen bepalen we de vorm van de lunch. Zo kunt u kiezen voor een lunch in de vorm van een buffet, kant- en klare lunch bags of een idee daar tussenin. Zelfs een individuele bezorging van lunches bij verschillende personen is mogelijk. Bijvoorbeeld bij uw nieuwe, online cursus. Dat zullen de deelnemers vast waarderen! De keuze is aan u en geen wens is mij te gek of te groot. Op basis van uw wensen maak ik een voorstel. Zodra u akkoord gaat begin ik met de voorbereidingen. Op de afgesproken datum lever ik de lunch bij u af. Uiteraard is het ook mogelijk om ze op locatie te bereiden.


Twijfel niet langer! Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen via de mail (info@lekkersaandelinge), via de telefoon (0651642872) of door uw gegevens achter te laten in ons contactformulier. Op werkdagen ontvangt u binnen 48 uur een reactie.

Zakelijk diner

Gaat u liever voor een zakelijk diner in plaats van een lunch? Geen enkel probleem. Ook dat behoort tot de mogelijkheden van Lekkers aan de Linge. U kunt hierbij denken aan een diner of een buffet. Een bedrijfsdiner is in vele soorten en maten te verkrijgen. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden. Bij een buffet kunt u denken aan een Indonesisch buffet, een warm en koud buffet of juist een tapas buffet. Of u nu kiest voor een zakelijke lunch of diner, in beide gevallen is het belangrijk dat u op de hoogte bent van eventuele voedselvoorkeuren van uw gasten. Heeft of hebben een of meerdere gasten last van een voedselallergie en hoe kan die persoon toch zoveel mogelijk zorgeloos mee eten met iedereen. Voor al deze dingen gaan we samen om tafel zitten.

Verzorgde lunch aan huis

Zakelijk of privé, groot of klein, in beide situaties is Lekkers aan de Linge er voor u. Het is ook mogelijk om een verzorgde lunch aan huis te laten bezorgen. Gewoon omdat het kan. Bij mij bent u verzekerd van uitsluitend de beste ingrediënten. Ik probeer zo vers, duurzaam en lokaal mogelijk te shoppen. Zo gaan lekker eten en zorgen voor de wereld hand in hand samen. Dat is heerlijk lunchen zonder schuldgevoel.