Zakelijke borrel

Geniet van een zakelijke borrel, geheel verzorgd door Lekkers aan de Linge. Leer meer mensen kennen en leg werkcontacten met een heerlijk hapje en drankje in de hand. Leer uw zakelijke connecties beter kennen in een ontspannen sfeer.

 

Een borrel op de zaak

Een borrel georganiseerd door Lekkers aan de Linge: voor welke gelegenheid je dat ook wilt, het kan allemaal! Of je nu een zakelijk hoogtepunt te vieren hebt, je medewerkers en partners wilt laten weten dat je hen waardeert of een event of cursus op een leuke manier wilt afsluiten. Ik geniet ervan om jou en je zakelijke partners te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes! Door Lekkers aan de Linge in te schakelen voor uw zakelijke borrel zorgt u dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Het enige wat u nog hoeft te doen is ontspannen met zakelijke connecties praten. Zo wordt uw zakelijke borrel een geslaagde gelegenheid, voor iedereen!

Borrelgerechten

Lekkers aan de Lingen stelt haar borrelmenu zelf samen uit allerlei heerlijke gerechten en dranken. Ik zorg ervoor dat de keuze ruim is, zodat er voor ieder wat wils is. Samen overleggen we over de soort borrel die u organiseert, zodat ik menu, aankleding en stijl kan aanpassen naar de gelegenheid.

Ik werk graag met lokale en verse producten, maar ook voor hapjes uit het verre buitenland zit u bij mij op de juiste plek. Mediterraan of juist Hollands, warm of koud, vlees of vegetarisch: laat uw voorkeuren vooral weten. Hebben u of uw zakenrelaties speciale wensen? Ik pas he tmenu er graag op aan! Zo creëren we samen een fantastische smaakbeleving bij uw zakelijke borrel!

Hoe gaat de zakelijke borrel?

Lekkers aan de Linge ontzorgt u het liefst helemaal tijdens uw zakelijke borrel. Op deze manier kunt u optimaal van de gelegenheid gebruik maken om uw doorgaans zakelijke contacten te leren kennen in een ontspannen sfeer. Samen stemmen we uw zakelijke borrel helemaal af. Kiest u ervoor om met Lekkers aan de Linge een zakelijke borrel, voor welke gelegenheid dan ook, te organiseren? Dan zak dit verder ongeveer zo verlopen:

Lekkers aan de Linge staat niet alleen voor u klaar voor het menu tijdens uw zakelijke borrel, maar ook de aankleding van het geheel is bij mij in goede handen. Van bestek en servies tot glaswerk en tafellinnen, geef het allemaal uit handen aan Lekkers aan de Linge. Ook met betrekking tot het aantal tafels of stoelen kan Lekkers aan de Linge u helpen. Regel uw zakelijke borrel bij mij en geniet van het resultaat!

 

Kosten voor uw zakelijke borrel

Het hangt af van het aantal personen en het menu wat uw zakelijke borrel kost. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per zakelijke borrel. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u graag weten wat uw zakelijke borrel kost bij Lekkers aan de Linge? Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend voorstel.

 

Zakelijke borrel reserveren

Wanneer hebt u uw volgende jubileum of cursus gepland staan? Wanneer wilt u genieten van heerlijke hapjes bij uw zakelijke borrel? Ik kan niet wachten om over uw plannen te horen en ben enthousiast om u te helpen om uw plannen te realiseren. Reserveer heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Ook bellen en mailen kan uiteraard. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

 

Contact

FAQ

Wat zijn de kosten voor de zakelijke borrel?

Iedere zakelijke borrel is uniek. Het soort gelegenheid, het aantal personen en uw wensen maken uiteindelijk de kosten. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten voor een zakelijke borrel van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Neem zeker vrijblijvend contact met mij op als u meer wilt weten.

 

Kan ik ook privé een borrel organiseren?

Lekkers aan de Linge verzorgt niet enkel zakelijke borrels, ook voor privé borrels zit u bij mij goed. Geniet van heerlijke hapjes, lekker drinken en goed gezelschap bij uw privéfeest. Ik denk graag met u mee bij het organiseren van uw privé borrel. Neem gerust contact op.

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Mijn zakelijke borrels hebben geen vast menu. Er zijn veel verschillende stijlen en menu’s die Lekkers aan de Linge kan verzorgen. Door mijn ervaring heb ik altijd een succesvol idee bij uw speciale wensen! Laat die mij dan ook gerust weten. Ik verzorg graag een voorstel op maat.

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge werkt door heel Nederland vanuit haar vestigingsplaats in de Betuwe. Benieuwd of ik ook bij u langs kan komen? Neem contact met mij op voor een voorstel op maat.