Zakelijke borrel


Geniet van een zakelijke borrel, geheel verzorgd door Lekkers aan de Linge. Leer meer mensen kennen en leg werkcontacten met een heerlijk hapje en drankje in de hand. Leer uw zakelijke connecties beter kennen in een ontspannen sfeer.

Een borrel op de zaak

Een borrel georganiseerd door Lekkers aan de Linge: voor welke gelegenheid je dat ook wilt, het kan allemaal! Of je nu een zakelijk hoogtepunt te vieren hebt, je medewerkers en partners wilt laten weten dat je hen waardeert of een event of cursus op een leuke manier wilt afsluiten. Ik geniet ervan om jou en je zakelijke partners te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes! Door Lekkers aan de Linge in te schakelen voor uw zakelijke borrel zorgt u dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Het enige wat u nog hoeft te doen is ontspannen met zakelijke connecties praten. Zo wordt uw zakelijke borrel een geslaagde gelegenheid, voor iedereen!

Borrelgerechten

Lekkers aan de Lingen stelt haar borrelmenu zelf samen uit allerlei heerlijke gerechten en dranken. Ik zorg ervoor dat de keuze ruim is, zodat er voor ieder wat wils is. Samen overleggen we over de soort borrel die u organiseert, zodat ik menu, aankleding en stijl kan aanpassen naar de gelegenheid.

Ik werk graag met lokale en verse producten, maar ook voor hapjes uit het verre buitenland zit u bij mij op de juiste plek. Mediterraan of juist Hollands, warm of koud, vlees of vegetarisch: laat uw voorkeuren vooral weten. Hebben u of uw zakenrelaties speciale wensen? Ik pas he tmenu er graag op aan! Zo creëren we samen een fantastische smaakbeleving bij uw zakelijke borrel!


  • Een complete zakelijke borrel naar wens
  • Verse en lokaal tot exotische sferen
  • Van menu tot aankleding, alles wordt geregeld
  • Te reserveren voor iedere zakelijke gelegenheid!

Hoe gaat de zakelijke borrel?

Lekkers aan de Linge ontzorgt u het liefst helemaal tijdens uw zakelijke borrel. Op deze manier kunt u optimaal van de gelegenheid gebruik maken om uw doorgaans zakelijke contacten te leren kennen in een ontspannen sfeer. Samen stemmen we uw zakelijke borrel helemaal af. Kiest u ervoor om met Lekkers aan de Linge een zakelijke borrel, voor welke gelegenheid dan ook, te organiseren? Dan zak dit verder ongeveer zo verlopen:


  1. U geeft aan waar, wanneer en voor hoeveel personen uw zakelijke borrel georganiseerd moet worden.
  2. Ik maak een voorstel voor een menu op basis van uw wensen.
  3. Als het menu naar wens is, begin ik met de voorbereidingen!
  4. De dag van de zakelijke borrel ben ik al op tijd aanwezig. Ik maak de gerechten op locatie klaar of lever alles compleet bij u af. Net wat u wilt!
  5. Dan is het tijd om samen te genieten van al het lekkers en bij te praten met iedereen tijdens uw zakelijke borrel.
  6. Na de zakelijke borrel, ruim ik alles weer op en hoeft u enkel na te genieten.


Lekkers aan de Linge staat niet alleen voor u klaar voor het menu tijdens uw zakelijke borrel, maar ook de aankleding van het geheel is bij mij in goede handen. Van bestek en servies tot glaswerk en tafellinnen, geef het allemaal uit handen aan Lekkers aan de Linge. Ook met betrekking tot het aantal tafels of stoelen kan Lekkers aan de Linge u helpen. Regel uw zakelijke borrel bij mij en geniet van het resultaat!

Kosten voor uw zakelijke borrel

Het hangt af van het aantal personen en het menu wat uw zakelijke borrel kost. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per zakelijke borrel. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u graag weten wat uw zakelijke borrel kost bij Lekkers aan de Linge? Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend voorstel.

Zakelijke borrel reserveren

Wanneer hebt u uw volgende jubileum of cursus gepland staan? Wanneer wilt u genieten van heerlijke hapjes bij uw zakelijke borrel? Ik kan niet wachten om over uw plannen te horen en ben enthousiast om u te helpen om uw plannen te realiseren. Reserveer heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Ook bellen en mailen kan uiteraard. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor de zakelijke borrel?

Ieder warm en koud buffet aan huis is maatwerk voor mij. Geen enkel buffet is hetzelfde. Daarom hangen de kosten erg af van het aantal personen, het menu en uw verdere wensen. Lekkers aan de Linge heeft de opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Benieuwd wat uw buffet aan huis kost? Neem dan zeker vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Mijn zakelijke borrels hebben geen vast menu. Er zijn veel verschillende stijlen en menu’s die Lekkers aan de Linge kan verzorgen. Door mijn ervaring heb ik altijd een succesvol idee bij uw speciale wensen! Laat die mij dan ook gerust weten. Ik verzorg graag een voorstel op maat.

Kan ik ook privé een borrel organiseren?

Hoeveel verschillende soorten aan eten uw warm en koud buffet aan huis heeft, hangt af van uw wensen. In overleg is alles bespreekbaar. Ik werk graag aan verschillende soorten pasta’s, vlees, vis of vegetarische gerechten. Op basis van uw wensen stel ik een menu samen, dat helemaal past bij uw wensen!

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge werkt door heel Nederland vanuit haar vestigingsplaats in de Betuwe. Benieuwd of ik ook bij u langs kan komen? Neem contact met mij op voor een voorstel op maat.