Zakelijk

Een compleet verzorgd zakelijk diner of lunch, bij u op locatie

Een zakendiner of lunch is de perfecte oplossing voor veel verschillende gelegenheden. Lekkers aan de Linge verzorgt diverse diners en lunches die aansluiten bij uw wensen en voorkeuren. U kiest de locatie, wij zorgen dat het diner of lunch perfect aansluit bij uw wensen.

iconCreated with Sketch.

Bedrijfslunch

Een vergadering die langer duurt? Een evenement of iets te vieren gedurende lunchtijd? Lekkers aan de Linge verzorgt bedrijfslunches afgestemd op uw wensen en voorkeuren.

 

Bedrijfsdiner

Overwerken, een feestje of een jubileum. Een bedrijfsdiner is er in vele soorten en maten. Lekkers aan de Linge verzorgt bedrijfsdiners passend bij uw wensen en voorkeuren. Een diner op maat, volledig aangepast aan uw wensen en voorkeuren.

Even voorstellen

Over Lekkers aan de Linge

Mijn naam is Dorien de Jong, trotse eigenaar van Lekkers aan de Linge. Koken is mijn passie, zorgen zit in mijn DNA.

Mijn naam is Dorien de Jong, trotse eigenaar van Lekkers aan de Linge. Koken is mijn passie, zorgen zit in mijn DNA.

Het klinkt misschien cliché, maar koken is mijn passie. Het liefst sta ik uren in de keuken om verschillende gerechten te maken. Ik hou enorm van variatie en ben van bijna alle markten thuis, maar het allerliefst kook ik mediterraans.

Met Lekkers aan de Linge verzorg ik jaarlijks veel verschillende maaltijden. Van crew catering tot diner op locatie en van lunches tot borrels. Omdat ik geloof dat eten een belangrijk onderdeel van het leven is, werk ik het liefst met verse en lokale ingrediënten. Zo zorg ik niet alleen goed voor u, maar ook voor de wereld om ons heen.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Contact