Zakelijk diner

Een compleet verzorgd zakelijk diner of lunch bij u op locatie


Een zakendiner of lunch is de perfecte oplossing voor veel verschillende gelegenheden. Lekkers aan de Linge verzorgt diverse diners en lunches die aansluiten bij uw wensen en voorkeuren. U kiest de locatie, wij zorgen dat het diner of lunch perfect aansluit bij uw wensen.

Bedrijfslunch

Een vergadering die langer duurt? Een evenement of iets te vieren gedurende lunchtijd? Als werkgever wilt u uw medewerkers de beste werkomgeving bieden. Een belangrijk aspect van deze werkomgeving is de mogelijkheid om gezond en voedzaam voedsel te eten tijdens de lunchpauze. Een bedrijfslunch is de perfecte manier om uw medewerkers te voorzien van een gezonde en lekkere maaltijd, waardoor zij de middag productiever en gemotiveerder kunnen doorbrengen. Lekkers aan de Linge verzorgt bedrijfslunches afgestemd op uw wensen en voorkeuren.

Bedrijfsdiner

Overwerken, een feestje of een jubileum. Een bedrijfsdiner is er in vele soorten en maten. Ook is het de perfecte manier om in een ontspannen sfeer te genieten van een gezonde, voedzame en lekkere maaltijd, die bijdraagt aan de teambuilding en de productiviteit van uw bedrijf. Een zakelijk diner kan ook ingezet worden om uw zakelijke relaties te versterken en belangrijke deals te sluiten.

 

Lekkers aan de Linge verzorgt bedrijfsdiners passend bij uw wensen en voorkeuren. Een diner op maat, volledig aangepast aan uw wensen en voorkeuren.

Even voorstellen

Over Lekkers aan de Linge

Mijn naam is Dorien de Jong, trotse eigenaar van Lekkers aan de Linge. Koken is mijn passie, zorgen zit in mijn DNA.


Het klinkt misschien cliché, maar koken is mijn passie. Het liefst sta ik uren in de keuken om verschillende gerechten te maken. Ik hou enorm van variatie en ben van bijna alle markten thuis, maar het allerliefst kook ik mediterraans.


Met Lekkers aan de Linge verzorg ik jaarlijks veel verschillende maaltijden. Van crew catering tot diner op locatie en van lunches tot borrels. Omdat ik geloof dat eten een belangrijk onderdeel van het leven is, werk ik het liefst met verse en lokale ingrediënten. Zo zorg ik niet alleen goed voor u, maar ook voor de wereld om ons heen.


Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl


Wanneer

een zakelijk diner of lunch

Een zakelijk diner kan op verschillende manieren ingezet worden. Misschien heeft u een werkjubileum te vieren of een manier om uw zakelijke relaties beter te leren kennen. Bij Lekkers aan de Linge verzorgen we graag uw diner van A tot Z. Met ons bent u verzekerd van verse en lokale producten. We stellen een compleet menu samen aan de hand van uw wensen.


Lekkers aan de Linge verzorgt ook de lekkerste lunches. Ideaal voor wanneer een vergadering uitloopt, u een lunch wilt aanbieden tijdens een cursus of workshop of wanneer u gewoon uw personeel wilt verrassen. Net als bij een zakelijk diner stemmen wij het volledige menu af op uw wensen. Zo creëren we samen een fantastische smaakbeleving!