Werk

Waar eten genieten is

Wat Lekkers aan de Linge eerder maakte

Iedere gelegenheid is anders, hetzelfde is dat iedere gelegenheid nog mooier wordt door heerlijk eten. Om u te inspireren ziet u hier lekkers dat ik eerder maakte.

Lunch

De lunch is natuurlijk een middagmaaltijd. Hier ziet u hoe zo’n maaltijd eruit kan zien, van maaltijdsalade of belegde broodjes met diverse salades als bijgerecht tot soep of  quiches, het kan allemaal.

Diner

Het woordenboek benoemt het diner als volledige warme maaltijd.

Een diner is vaak de hoofdmaaltijd van de dag. Voor de één mag dit zo uitgebreid mogelijk met een voor-, hoofd- en nagerecht, voor de ander is een mooi hoofdgerecht voldoende. Wat mag het voor u zijn?

Borrel

Een borrel wordt ook omschreven als receptie of informele bijeenkomst. Voor Lekkers aan de Linge is een borrel in ieder geval een bijeenkomst waar mooie, smakelijke hapjes zeker bijdragen aan de gezelligheid. Welke hapjes combineert u graag met een drankje?

High tea

Een high tea is een lichte maaltijd die bestaat uit kleine hartige en zoete hapjes en natuurlijk thee. Het is een Engelse traditie waar we in Nederland een eigen draai aan geven. In Engeland wordt de thee pas rond zes uur geschonken, wij doen dat over het algemeen wat vroeger. Wat voor lekkers mogen we voor u klaarzetten?

Barbecue

Van speklap en saté, zalmspies en gamba’s tot vegetarische burgers, ook voor de barbecue is er genoeg Lekkers aan de Linge. Komende zomer gaat u hier de foto’s van onze barbecue-gerechten zien.

Call Now ButtonBel nu!