Warm en koud buffet aan huis


Bij Lekkers aan de Linge zit u goed voor een warm en koud buffet aan huis. Vier een gelegenheid of geniet gewoon van het samenzijn met familie bij een heerlijk buffet. Lekkers aan de Linge verzorgt buffetten aan huis die bij u passen. Een warm en koud buffet op maat, volledig aangepast aan uw voorkeuren, diëten en wensen.

Buffet aan huis

Bij een warm en koud buffet aan huis wordt u volledig ontzorgd door Lekkers aan de Linge. Of het nu gaat over het menu, de aankleding, de hoeveelheid tafels of het drinken: ik regel het allemaal voor u. Ik geniet ervan om u volledig in de watten te leggen! Door Lekkers aan de Linge in te schakelen voor uw warm en koud buffet aan huis weet u zeker dat uw buffet een succes wordt. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten met al uw gasten. Zo wordt uw diner aan huis voor iedereen een feestje!

Thuis genieten

Lekkers aan de Linge regelt uw warm en koud buffet gewoon bij u in de huiskamer! We kiezen er allemaal steeds vaker voor om niet naar een restaurant te gaan, maar het restaurant bij ons te laten komen. Logisch ook, want thuis genieten met je familie in een vertrouwde sfeer is heerlijk!

Ik werk het liefst met veel lokale en verse producten. Heeft u speciale wensen of weet u iets wat uw gasten erg lekker vinden? Laat het dan gerust weten, ik regel het graag voor u! Zo creëren we bij uw warm en koud buffet een fantastische smaakbeleving voor iedereen!


  • Uw wensen in een volledig menu
  • Verse en lokale producten tot exotische smaken
  • Complete verzorging: van menu tot aankleding

Hoe wordt een warm en koud buffet geregeld?

Pas als u helemaal tevreden bent met uw warm en koud buffet, ben ik helemaal tevreden. Daarom verzorg ik met plezier uw buffet tot in de puntjes. Samen stemmen we het menu en de details af. Dit zal ongeveer zo gaan:


  1. Eerst hoor ik waar, wanneer en voor hoeveel personen u uw warm en koud buffet wilt laten organiseren.
  2. Ik stel op basis van uw wensen een menu samen, compleet met eventuele dranken en nagerechten.
  3. Zodra het menu is goedgekeurd, begin ik met het voorbereiden voor uw buffet!
  4. Op de dag van het buffet ben ik ruim op tijd bij u in huis. Afhankelijk van wat u wilt, maak ik de gerechten op locatie klaar of lever ik alles compleet bij uw af.
  5. Het buffet met warme en koude gerechten begint als de gasten gearriveerd zijn. Samen zorgen jullie voor een gezellige avond en ik voorzie jullie daarbij van eten en drinken.
  6. Ik ruim na het buffet al mijn spullen weer op. Geniet na van een heerlijk buffet en een gezellig samenzijn!


Niet alleen het eten en drinken is bij Lekkers aan de Linge in goede handen, maar ook de complete aankleding van het geheel neem ik graag onder handen. Van bestek en glaswerk tot het servies en tafellinnen: ik ontzorg u graag! Ook als er niet genoeg tafels of stoelen zijn, regel ik deze graag. Zo eenvoudig is het om uw buffet aan huis te laten organiseren door Lekkers aan de Linge.

Kosten voor uw buffet aan huis

Het hangt erg af van uw wensen voor het menu, het aantal gasten en de reisafstand voor Lekkers aan de Linge wat de kosten voor uw buffet aan huis zullen zijn. Lekkers aan de Linge heeft de opstartkosten van €… voor uw warm en koud buffet aan huis. Daarnaast kunt u rekening houden met een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw warm en koud buffet kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Reserveer uw warm en koud buffet aan huis!

Wat wordt de datum van uw buffet aan huis? Ik ben heel benieuwd hoe ik u kan helpen bij het organiseren van dit buffet. Reserveer uw warm en koud buffet aan huis eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Binnen 48 uur neem ik dan contact met u op. Als u liever wilt bellen of mailen, kan dat natuurlijk ook. Bereik Lekkers aan de Linge op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een warm en koud buffet aan huis?

Ieder warm en koud buffet aan huis is maatwerk voor mij. Geen enkel buffet is hetzelfde. Daarom hangen de kosten erg af van het aantal personen, het menu en uw verdere wensen. Lekkers aan de Linge heeft de opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Benieuwd wat uw buffet aan huis kost? Neem dan zeker vrijblijvend contact met mij op!

Ik volg een dieet of ben vegetariër, wordt daar rekening mee gehouden?

De buffetten aan huis hebben geen vast menu. Mijn ervaring breidt zich uit over veel verschillende stijlen, dus ik heb altijd wel ideeën om van uw buffet aan huis een succes te maken. Laat de speciale wensen of voorkeuren van u en uw gasten gerust weten, dan maak ik een voorstel op maat.

Hoeveel soorten eten heeft mijn warm en koud buffet?

Hoeveel verschillende soorten aan eten uw warm en koud buffet aan huis heeft, hangt af van uw wensen. In overleg is alles bespreekbaar. Ik werk graag aan verschillende soorten pasta’s, vlees, vis of vegetarische gerechten. Op basis van uw wensen stel ik een menu samen, dat helemaal past bij uw wensen!

Is Lekkers langs de Linge beschikbaar door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar ik werk graag door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u een buffet aan huis kom verzorgen? Neem dan zeker contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.