Verzorgde lunch aan huis


Een verzorgde lunch aan huis: wie wil dat nou niet? Geniet met vriendinnen, familie of met een werkafspraak van een heerlijke lunch, verzorgd door Lekkers aan de Linge. Ik verzorg uw lunch helemaal naar wens, van menu tot stijl!

Lunch aan huis

Zin in een kwalitatieve middag met je vriendinnen, je moeder of familieleden? Een verzorgde werkafspraak organiseren, waarin je vertrouwelijke zaken moet bespreken? Kies voor een verzorgde lunch aan huis door Lekkers aan de Linge. Ik help u graag bij het regelen van een lunch die tot in de puntjes verzorgd is, zodat er gelegenheid is voor een goed gesprek en aandacht is voor elkaar. Ook bij een zakelijke bijeenkomst geeft de lunch even tijd om op adem te komen en weer energie te krijgen voor het vervolg. Laat u in de watten leggen door Lekkers aan de Linge!

Lunchmenu

Geniet van een heerlijk menu bij uw lunch aan huis. Ik stem het menu af op de persoonlijke voorkeuren van u en uw gasten. Uiteraard kan dit menu en de tijd die er is nogal verschillen tussen een zakelijke gelegenheid en een gezellige familiebijeenkomst. Daarom bespreken we samen waar, wanneer, waarom en met hoeveel mensen uw lunch plaatsvindt. Zo kan ik de lunch aan huis perfect in maatwerk leveren, van een aangeklede tafel tot kant- en klare tasjes!


Samen creëren we in het maatwerk menu een fantastische smaakbeleving aan de hand van specifieke wensen. Ik werk graag met lokale en verse producten, maar ik pas me graag aan! Zo is er voor ieder wat wils.


  • Een heerlijk lunchmenu, afgestemd op uw wensen
  • Bereid met verse en lokale producten
  • Van zakelijk tot privé te reserveren

Uw lunch verzorgd door mij

Ik doe er alles aan om uw lunch, als uw pauzemoment midden op de dag, naar wens te maken. Samen stemmen we het lunchmenu af, zodat ik u bij deze lunch zo goed mogelijk kan ontzorgen. Het regelen van een lunch gaat bij Lekkers aan de Linge ongeveer zo:


  1. U informeert mij waar, wanneer en voor hoeveel personen u een lunch wilt organiseren..
  2. Ik stel een maatwerk lunchmenu samen op basis van uw wensen, inclusief dranken.
  3. Als het menu naar wens is, begin ik met de voorbereidingen!
  4. Op de dag van uw lunch ben ik ruim op tijd op locatie. Afhankelijk van uw voorkeuren maak ik de gerechten op locatie klaar of lever ik alles compleet bij u af.
  5. Zodra de gasten gearriveerd zijn kunt u met elkaar van de lunch gaan genieten als een heerlijk oplaadmoment!
  6. Nadat iedereen lekker ontspannen heeft bij de lunch, ruim ik alles weer op.


Het is ook mogelijk om Lekkers aan de Linge de aankleding van uw lunch te laten verzorgen, mocht u dit willen. Ik kan tafels, stoelen, tafellinnen, glaswerk, servies en bestek voor u meenemen. Als u uw wensen laat weten aan mij, regel ik een heerlijke lunch naar uw wens!

Wat kost een lunch aan huis?

De kosten voor uw verzorgde lunch aan huis worden grotendeels bepaald door het aantal gasten en het menu. Daarnaast kan de reisafstand nog een rol spelen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per lunch. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw lunch aan huis kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Verzorgde lunch aan huis reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijke lunch bij u thuis? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Het reserveren van een lunch aan huis is heel eenvoudig. Vul hiervoor het onderstaand contactformulier in en dan neem ik binnen 48 uur contact met u op. Ook kunt u bellen of mailen. Lekkers aan de Linge kan bereiken worden op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een lunch aan huis?

Een lunch aan huis wordt geleverd als maatwerk, wat betekent dat iedere lunch uniek is. De kosten voor een lunch variëren dus. Ze zijn afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw lunch aan huis kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Een lunch aan huis heeft geen vast menu. Lekkers aan de Linge kan een lunch aan huis verzorgen in veel verschillende stijlen. Door mijn ervaring heb ik altijd wel ideeën om een succes te maken van uw lunch. Laat de speciale wensen en voorkeuren dus gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

Mijn event duurt meerdere dagen. Kan ik ook meerdere lunches reserveren?

Lekkers aan de Linge verzorgt ook met plezier een reeks aan lunches bij uw bijeenkomst. Ik neem het regelwerk graag van u over. Ook kan ik meerdere menu’s samenstellen als dezelfde groepen meerdere dagen een lunch gebruiken op uw bijeenkomst.

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.