Tapas buffet aan huis


Iets te vieren of genieten met familie, vrienden of werkrelaties van een heerlijk tapas buffet op locatie? Lekkers aan de Linge verzorgt tapas buffetten aan huis naar wens. Ik regel een buffet naar uw wensen, van menu tot aankleding!

Tapas buffet aan huis

Een buffet aan huis organiseren zonder zorgen? Dat kan als u kiest voor Lekkers aan de Linge! Samen bespreken we uw wensen en eisen voor uw tapas buffet, waarna ik voor u aan de slag ga in het verzorgen van het buffet. Er zijn talloze mogelijkheden in smaken en soorten voor uw tapas buffet. Uw tapas buffet aan huis wordt een feestje als u het laat organiseren door Lekkers aan de Linge! 

Uw buffet aan huis

Steeds meer buffetten en diners worden ook aan huis of op locatie verzorgd. Zo weet u waar u aan toe bent qua locatie en voelt u zich helemaal op uw gemak bij uw tapas buffet.


Lekker aan de Linge maakt uw tapas gerechten graag klaar met lokale en verse producten. Laat uw wensen echter vooral weten, dan pas ik mijn menu aan! Zo creëren we samen een fantastische smaakbeleving!


  • Uw tapas gerechten naar wens
  • Zo veel mogelijk verse en lokale producten
  • Van menu tot aankleding, er is complete ontzorging!

Hoe werkt mijn tapas buffet aan huis ?

Lekkers aan de Linge doet er alles aan om een succes te maken van uw tapas buffet aan huis! Mijn buffetten zijn pas geslaagd als u 100% tevreden bent. Samen stemmen we uw tapas buffet aan huis af op hapjes en aankleding. Als u ervoor kiest om met Lekkers aan de Linge een feestje te organiseren, gaat dat ongeveer zo:


  1. We stellen vast waar, wanneer en voor hoeveel personen het tapas buffet aan huis is.
  2. Ik stel een heerlijk menu met tapas hapjes en dranken samen op basis van uw wensen.
  3. Als u het menu hebt goedgekeurd, begin ik met de voorbereidingen.
  4. Ik kom ruim van de voren naar uw huis op de dag van het buffet. Dan kleed ik de ruimte aan en lever ik alles compleet bij u af.
  5. Zodra alle gasten gearriveerd zijn, kan uw tapas avond beginnen. Ik zorg voor het eten en drinken, u voor de gezelligheid!
  6. Na het buffet ruim ik al mijn spullen weer op. Het enige wat u nog hoeft te doen is nagenieten van de heerlijke tapas aan huis en de gezelligheid van uw naasten!


Naast het tapas buffet, zorg ik ook voor de complete aankleding. Servies, glaswerk, bestek en tafellinnen, ik neem het allemaal mee. Ook kan ik een bijvoorbeeld een grotere tafel of meer stoelen regelen. Laat u ontzorgen door Lekkers aan de Linge.

Wat kost uw tapas buffet aan huis?

De kosten van een tapas buffet aan huis variëren en hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per buffet. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw tapas buffet kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Tapas buffet aan huis reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijk tapas buffet bij u thuis? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Een tapas buffet reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost mijn tapas buffet aan huis?

Tapas buffetten en alle andere soorten buffetten aan huis zijn maatwerk voor mij. Daarom variëren de kosten afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw tapas buffet kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Huiskamerdiners hebben geen vast menu. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen, en heb altijd ideeën om van uw diner een succes te maken. Hebben u of uw gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

Hoeveel soorten tapas heeft mijn buffet?

De hoeveelheid tapas gangen, de variatie daarbinnen en de grootte van de porties hangt allemaal af van uw wensen. Ik stel graag een persoonlijke offerte voor u op, zodat u een idee hebt van uw tapas buffet aan huis. Alles is mogelijk bij Lekkers aan de Linge!

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.