Privé

Tijd samen met de mensen die het dichtste bij u staan. Samen genieten van lekker eten. Geniet van een compleet verzorgde maaltijd, privé, bij u thuis. 

Warm en koud buffet aan huis

Tapas buffet aan huis

Pastabufetten aan huis

Lopend buffet aan huis

Koud buffet aan huis geleverd

Italiaans buffet aan huis

Buffet of diner

Buffet aan huis 6 personen

Buffet aan huis

Prive catering

Catering Geldermalsen

Dineren op een bijzondere locatie

Catering borrel

Catering aan huis

Diner aan huis geleverd

Buffet of diner

21 diner laten organiseren

21 diner

Huiskamerdiner

Diner aan huis geleverd

Een privé maaltijd is de ideale manier om echt te kunnen genieten van elkaar, de mensen om je heen, zonder de stress van de perfecte maaltijd plannen. Een privé maaltijd kan op vele manieren worden ingevuld. Zo kunt u denken aan een privé diner in uw eigen huiskamer, een warm of koud buffet aan huis of wellicht een diner voor twee op een speciale locatie. Hoe dan ook kiest u met Lekkers aan de Linge voor een maaltijd zonder stress en zorgen. Wij bereiden een compleet menu voor u klaar, afgestemd op uw wensen. We werken zoveel mogelijk met verse en lokale producten. Zo gaan lekker eten en goed zijn voor de wereld om ons heen hand in hand samen.


Geen wens is te gek en geen idee te groot. Lekkers aan de Linge is van alle markten thuis en zet graag net die stap extra om het u naar wens te maken. Wanneer mag ik voor u koken? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!