Privé

Tijd samen met de mensen die het dichtste bij u staan. Samen genieten van lekker eten. Creëer memorabele culinaire momenten in het comfort van jouw eigen huis.

Warm en koud buffet aan huis

Tapas buffet aan huis

Pastabufetten aan huis

Lopend buffet aan huis

Koud buffet aan huis geleverd

Italiaans buffet aan huis

Buffet of diner

Buffet aan huis 6 personen

Buffet aan huis

Prive catering

Catering Geldermalsen

Dineren op een bijzondere locatie

Catering borrel

Catering aan huis

Diner aan huis geleverd

Buffet of diner

21 diner laten organiseren

21 diner

Huiskamerdiner

Diner aan huis geleverd

Welkom bij Lekkers aan de Linge, jouw betrouwbare partner voor catering aan huis. Wilt u een onvergetelijk culinair evenement creëren zonder zich zorgen te hoeven maken over de voorbereidingen en het koken? U bent bij mij dan aan het juiste adres. Lekkers aan de Linge staat voor u klaar om elke gelegenheid te transformeren in een speciale en smaakvolle belevenis.


Dat elk privé-moment uniek is en speciale aandacht verdient begrijp ik volledig. Of het nu gaat om een diner voor twee, een verjaardagsfeest om te vieren met familie en vrienden of een bruisend jubileum, ik zorg voor een culinaire ervaring die aan al uw wensen en verwachtingen voldoet! 


Bij Lekkers aan de Linge hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze gerechten en de tevredenheid van onze klanten. Met een passie en vakmanschap bereid ik een breed scala aan heerlijke gerechten voor u en uw gasten. Dit wordt gedaan met verse en hoogwaardige ingrediënten. Lekker eten gaat op deze manier hand samen met verantwoord eten. Kiest u voor een warm of koud buffet of een van de vele andere mogelijkheden? Of u nu kiest voor klassieke gerechten, moderne creaties of internationale smaken, het is mijn missie voor een menu te zorgen die uw smaakpapillen zal verassen en verwennen.


Voor een ultieme cateringervaring, biedt Lekkers aan de Linge ook een aantal aanvullende diensten aan zoals het stylen van de locatie. De organisatie neem ik u graag uit handen, zodat u kan genieten van uw gezelschap en volledig kunt ontspannen. Geen wens is te gek en geen idee te groot. Lekkers aan de Linge is van alle markten thuis en zet graag de stap extra om het u naar wens te maken. 


Als u kiest voor catering door Lekkers aan de Linge, gaat dat ongeveer zo:


  1. U geeft aan waar, wanneer en voor hoeveel personen de catering is.
  2. We bespreken al uw wensen. Op basis hiervan maak ik een voorstel op maat.
  3. Is het menu naar uw wens? Dan begin ik met de voorbereidingen!
  4. Op de dag van het evenement kom ik ruim op tijd naar u toe. Afhankelijk van uw wensen maak ik de gerechten op locatie klaar of lever ik de gerechten bij u af.
  5. Het feest kan beginnen! Alle ingrediënten voor een memorabele smaakervaring zijn aanwezig.


Naast de gerechten zelf, zorg ik desgewenst ook voor de complete aankleding van uw locatie. Servies, glaswerk, bestek en tafellinnen, ik neem het allemaal mee. Is de tafel niet groot genoeg, of zijn er meer stoelen nodig? Dan regel ik dat ook. Zo eenvoudig is het regelen van catering bij Lekkers aan de Linge.


Bent u klaar om uw privé-evenement naar een hoger niveau te tillen? Bekijk alle mogelijkheden hierboven. Of het nu gaat om een privé diner , een cocktailparty of een gezellig buffet in de tuin, Lekkers aan de Linge biedt de perfecte oplossing voor uw cateringbehoeften. Wanneer mag ik voor u koken? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.