Privé catering


Een feestje te vieren, een gelegenheid te vieren, een prestatie te vieren? Wat u ook te vieren hebt, soms wilt u daar graag privé catering bij hebben. Zo hoeft u zelf nergens over na te denken: van boodschappen tot bediening en van bereiding tot afwas, het wordt allemaal gedaan door uw privé cateraar. Lekkers aan de Linge verzorgt met veel plezier uw catering, of dit nu gaat om lunch, diner of hapjes. Persoonlijke catering door mij, helemaal op maat!

Buffet op locatie

Een uitgebreide verjaardag, een feestje voor een jubileum of een speciaal diner regelen? Lekkers aan de Linge is graag uw privé cateraar aan huis. Vertel mij over uw voorkeuren en wensen voor uw privé catering, dan realiseer ik uw perfecte buffet op locatie. Gelukkig is uw privé cateraar er om u volledig te ontzorgen. Ik geniet ervan om u volledig in de watten te leggen! Lekkers aan de Linge zorgt ervoor dat alles geregeld wordt. Zo hoeft u alleen nog te genieten van heerlijke gerechten, hapjes en drank en uiteraard van het gezelschap. Met deze privé catering wordt uw buffet op locatie een geweldige herinnering voor iedereen!

Privé chef

Lekkers aan de Linge stelt als uw privé chef het menu voor uw feestje samen vanuit allerlei verse, lokale producten. Ook als u echter speciale wensen voor uw menukaart hebt, pas ik hierop graag mijn menu aan! Samen creëren we zo een geweldige smaakbeleving bij een goed gezelschap. Of u nu een lunch, diner of enkel hapjes wilt laten verzorgen: ik regel het graag als uw privé catering. Uw feestje wordt volledig verzorgd door Lekkers aan de Linge. Uw privé chef regelt alles, van menu tot aankleding, voor u met veel plezier.


  • Maatwerk menu met heerlijke gerechten
  • Verse producten uit de regio
  • Volledige verzorging van uw privé catering

Privé catering: hoe en wat?

Lekkers aan de Linge werkt aan complete ontspanning en tevredenheid bij u en uw gasten. Daarom stemmen we samen menu en aankleding af en doe ik er alles aan om u volledig te laten genieten van het eten en gezelschap. Als u kiest voor Lekkers aan de Linge als uw privé catering bij uw feestje, gaat dat ongeveer zo:


  1. We bepalen samen waar, wanneer en voor hoeveel personen uw feestje of gelegenheid wordt georganiseerd.
  2. Ik stel een menu naar wens samen, compleet met drinken en eventuele aankleding.
  3. Als het menu en verdere voorstel naar wens is, begin ik met de voorbereidingen!
  4. Uw privé catering is op de dag van de gelegenheid op tijd aanwezig om de laatste voorbereidingen te treffen. Afhankelijk van uw wensen zorg ik voor bereiding van de gerechten op locatie of lever ik het menu compleet bij u af.
  5. Zodra de gasten zijn gearriveerd, beginnen we aan het menu en verdere catering. Ik zorg voor het eten en drinken, u voor aandacht en gezelligheid voor de gasten!
  6. Als uw privé catering ruim ik na het feestje alles weer op, zodat u enkel nog hoeft na te genieten van een heerlijk verzorgd feestje.


Ook voor de aankleding van uw feestje zit u bij Lekkers aan de Linge goed. Servies, bestek, glaswerk en tafellinnen, ik neem het allemaal mee. Net als een grotere tafel of meer stoelen, mocht dat nodig zijn. Zo eenvoudig is het om Lekkers aan de Linge uw privé catering te laten verzorgen.

Privé chef aan huis kosten

De kosten voor uw privé catering hangen volledig af van uw wensen. Hierbij spelen het aantal gasten, het menu en de locatie een rol. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per cateringgelegenheid. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat de privé chef aan huis kosten voor uw gelegenheid zijn bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Privé catering reserveren

Wanneer wilt u gebruik maken van de privé catering door Lekkers aan de Linge? Ik kan niet wachten om voor u aan de slag te gaan! Reserveren bij Lekkers aan de Linge doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost privé catering?

Privé catering wordt altijd op maat geregeld door mij. De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw privé catering kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Mijn privé catering heeft geen vast menu. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen, en heb altijd ideeën om van uw privé catering een succes te maken. Hebben u of uw gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

Wat houdt privé catering in?

Privé catering kan variëren van een lunch tot een diner met drie tot zeven gangen tot een aantal hapjes gedurende de avond. Ik overleg daarom ook graag met u, zodat ik op basis van uw wensen een menu kan samenstellen dat helemaal past bij uw avond!

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom voor uw privé catering? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.