Pastabuffetten aan huis


Geniet van heerlijke Italiaanse pasta’s bij jou in de huiskamer! Nodig je vrienden, familie of anderen uit en laat je verrassen. Ik regel alles voor u, van menu tot drankjes tot een prachtige aankleding.

Pasta buffet

Zin om een keer heerlijk te genieten van een pastabuffet met uw beste vrienden bij u in de tuin of gezellig met uw familie een pastamenu te verorberen in de knusse huiskamer? Dat kan best een hele happening zijn, en veel stress opleveren als er zoveel mensen over de vloer komen. Daarom is Lekkers aan de Linge er voor u. Ik help u van klaarmaken en klaarzetten tot opruimen. Laat Lekkers aan de Linge u volledig in de watten leggen. U zorgt voor gezelligheid, ik voor het eten en de aankleding! Met Lekkers aan de Linge wordt uw pastabuffet een feestje voor iedereen!

Thuis uiteten

Er zijn steeds meer mensen die genieten van thuis uiteten gaan. Heerlijke menu's met goede dranken in een veilige, vertrouwde en knusse sfeer. We laten het restaurant gewoon bij ons komen! Als u ervoor kiest een pastabuffet te genieten van mij, dan regel ik een prachtig aangeklede huiskamer, voldoende meubilair en heerlijk eten en drinken. Thuis uiteten is heerlijk!

Het liefst werk ik met zoveel mogelijk lokale en verse producten. Ook als u of uw gasten speciale wensen hebben, pas ik me graag aan! Samen creëren we een fantastische smaakbeleving en een gezellig buffet!


  • Volledig menu volgens uw wensen
  • Lokaal en vers
  • Van menu tot aankleding, alles wordt verzorgd!

Hoe werken pastabuffetten?

Mijn pastabuffetten zijn pas helemaal compleet als mijn klanten tevreden zijn. Ik stel dan ook alles in het werk om u te laten genieten en u compleet te ontzorgen. Samen stemmen we uw huiskamerdiner af, wat ongeveer zo in zijn werking gaat:


  1. We bepalen samen waar, wanneer en voor hoeveel personen uw pastabuffet wordt georganiseerd.
  2. Ik stel op basis van uw wensen een heerlijk menu samen van lekkere pasta's en toetjes, compleet met wijnen en andere drankjes.
  3. Als het menu naar uw wens is, begin ik met de voorbereidingen!
  4. Ik kom op de dag van uw pastabuffet ruim op tijd naar de locatie, waar ik de gerechten klaarmaak of aflever.
  5. Zodra iedereen gearriveerd is, kan het pastabuffet beginnen! Geniet van gezelligheid en van het menu!
  6. Uiteraard ruim ik achteraf al mijn spullen weer op. U hoeft enkel nog na te genieten van een heerlijk buffet aan huis.


Lekkers aan de Linge staat voor u klaar met haar pasta’s en andere gerechten, maar ook voor de aankleding van uw ruimte bent u op de juiste plaats bij mij. Ik regel bijvoorbeeld servies, glaswerk, bestek en tafellinnen. Ook een grotere tafel of meer stoelen regel ik met veel plezier voor u. Zo eenvoudig is het regelen van pastabuffetten aan huis bij Lekkers aan de Linge.

Wat kosten pastabuffetten aan huis?

De kosten van pastabuffetten aan huis zijn verschillend per klant. Zij hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per pastabuffet. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw pastabuffet aan huis kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Pastabuffet reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijk pastabuffet bij u thuis? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Een pastabuffet reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kosten pastabuffetten aan huis?

Een pastabuffet is eigenlijk een diner op maat. De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw pastabuffet aan huis kost met uw wensen en aantal personen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Ik maak voor ieder pastabuffet een uniek menu, waardoor ik veel ervaring heb met veel verschillende stijlen en altijd ideeën heb om van uw pastabuffet een succes te maken. Dus ook bij speciale wensen of voorkeuren kunt u mij gerust contacteren! Ik maak graag een voorstel op maat.

Hoeveel gerechten heeft een pastabuffet?

Uit hoeveel gerechten een pastabuffet bestaat, hangt af van uw wensen. De meeste pastabuffetten hebben minimaal 3 verschillende gerechten, maar 4, 5, 6 of 7 is ook mogelijk! Op basis van uw wensen stel ik een menu samen, dat helemaal past bij uw avond, aantal gasten en wensen!

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.