Pastabuffetten aan huis

Geniet van heerlijke Italiaanse pasta’s bij jou in de huiskamer! Nodig je vrienden, familie of anderen uit en laat je verrassen. Ik regel alles voor u, van menu tot drankjes tot een prachtige aankleding.

 

Pasta buffet

Wilt u eens samen van heerlijke pasta’s genieten met uw beste vrienden en gezellig een heerlijk menu eten met uw familie? Het kan best stressvol zijn om zoveel mensen over de vloer te hebben, zeker als er ook nog eten moet worden geregeld. Klaarmaken, klaarzetten, opruimen en ondertussen de gasten vermaken. Lekkers aan de Linge helpt u graag een handje. Ik geniet ervan om u volledig in de watten te leggen! U zorgt voor de gezelligheid, ik voor een heerlijk menu en een mooie aankleding! Met Lekkers aan de Linge wordt uw pastabuffet een feestje voor iedereen!

 

Thuis uiteten

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om thuis uiteten te gaan. We laten het restaurant gewoon bij ons komen: lekker makkelijk én een vertrouwde sfeer. Als u ervoor kiest om uw pastabuffet door mij te laten organiseren, regel ik een mooi aangeklede huiskamer met voldoende meubilair, eten en drinken. Thuis uiteten is heerijk!

Het liefst werk ik met zoveel mogelijk lokale en verse producten. Ook als u of uw gasten speciale wensen hebben, pas ik me graag aan! Samen creëren we een fantastische smaakbeleving en een gezellig buffet!

Hoe werken pastabuffetten?

Mijn pastabuffetten zijn pas helemaal compleet als mijn klanten tevreden zijn. Ik stel dan ook alles in het werk om u te laten genieten en u compleet te ontzorgen. Samen stemmen we uw huiskamerdiner af, wat ongeveer zo in zijn werking gaat:

Lekkers aan de Linge staat voor u klaar met haar pasta’s en andere gerechten, maar ook voor de aankleding van uw ruimte bent u op de juiste plaats bij mij. Ik regel bijvoorbeeld servies, glaswerk, bestek en tafellinnen. Ook een grotere tafel of meer stoelen regel ik met veel plezier voor u. Zo eenvoudig is het regelen van pastabuffetten aan huis bij Lekkers aan de Linge.

 

Wat kosten pastabuffetten aan huis?

De kosten van pastabuffetten aan huis zijn verschillend per klant. Zij hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per pastabuffet. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw pastabuffet aan huis kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

 

Pastabuffet reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijk pastabuffet bij u thuis? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Een pastabuffet reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

 

Contact

FAQ

Hoeveel kosten pastabuffetten aan huis?

Een pastabuffet is eigenlijk een diner op maat. De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw pastabuffet aan huis kost met uw wensen en aantal personen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

 

Hoeveel gerechten heeft een pastabuffet?

Uit hoeveel gerechten een pastabuffet bestaat, hangt af van uw wensen. De meeste pastabuffetten hebben minimaal 3 verschillende gerechten, maar 4, 5, 6 of 7 is ook mogelijk! Op basis van uw wensen stel ik een menu samen, dat helemaal past bij uw avond, aantal gasten en wensen!

 

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Ik maak voor ieder pastabuffet een uniek menu, waardoor ik veel ervaring heb met veel verschillende stijlen en altijd ideeën heb om van uw pastabuffet een succes te maken. Dus ook bij speciale wensen of voorkeuren kunt u mij gerust contacteren! Ik maak graag een voorstel op maat.

 

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.