Over Lekkers aan de Linge

Dorien de Jong


Hallo en welkom bij Lekkers aan de Linge! Mijn naam is Dorien de Jong, ik ben de trotse eigenaresse van mijn eigen cateringbedrijf! Vanuit de Betuwe verzorg ik catering door heel Nederland. En dat is iedere keer weer een feestje, want mijn hobby is mijn werk geworden!


Al sinds ik een klein meisje was, geniet ik enorm van koken. Ooit kreeg ik van mijn moeder een kinderkookboek. Zonder het te weten, gaf ze me daarmee een compleet nieuwe wereld. Ik hou van experimenteren in de keuken en leg mijn klanten graag in de watten met de lekkerste gerechten!

Passie voor koken

Het klinkt misschien cliché, maar koken is mijn passie. Het liefst sta ik uren in de keuken om verschillende gerechten te maken. Ik hou enorm van variatie en ben van bijna alle markten thuis, maar het allerliefst kook ik mediterraans.

Lekkers aan de Linge

Ik heb jaren in hotels en restaurants gewerkt. In 2018 heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Het runnen van mijn eigen cateringbedrijf is een droom die uitkomt. Met Lekkers aan de Linge komen al mijn passies samen en verzorg ik de lekkerste gerechten voor uiteenlopende groepen mensen.


Met Lekkers aan de Linge verzorg ik jaarlijks veel verschillende maaltijden. Van crew catering tot diner op locatie en van lunches tot borrels. Omdat ik geloof dat eten een belangrijk onderdeel van het leven is, werk ik het liefst met verse en lokale ingrediënten. Zo zorg ik niet alleen goed voor mijn klanten, maar ook voor de wereld om ons heen.


Hoe kan ik u helpen?

Geen wens is te gek en geen idee te groot. Lekkers aan de Linge is van alle markten thuis en zet graag net die stap extra om het u naar wens te maken. Wanneer mag ik voor u koken? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact gegevens

Vragen? Bel ons direct!

06 51 64 28 72

info@lekkersaandelinge.nl

Tunnelweg 34,  344191 KJ, Geldermalsen