Ontbijt

Catering bij het ontbijt, waar en wanneer u dat wilt


Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Ontbijten mag iets bijzonders zijn, het is tenslotte het startmoment van uw dag! Lekkers aan de Linge verzorgt uw ontbijt precies zoals u dat wilt.

Ontbijt voor een speciale gelegenheid

Zakelijk of privé, soms mag het ontbijt net een beetje extra hebben. Bijvoorbeeld voor Moeder- of Vaderdag, Valentijnsdag of een bijeenkomst op het werk. Lekkers aan de Linge verzorgt ontbijten in alle soorten en maten, zodat uw dag heerlijk relaxed start! Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten en verder gaan met wat er die dag nog meer gepland is.

Catering bij het ontbijt

Een heerlijk verzorgd ontbijt bezorgt u een fijne start van de dag. Of het nou voor een privé-gelegenheid of zakelijke bijeenkomst is, catering bij het ontbijt is altijd een goede keuze. U bepaalt waar en wanneer, samen bepalen we de vorm. Kiest u voor een buffet, kant- en klare tasjes of iets er tussenin? Alles is mogelijk bij Lekkers aan de Linge!


  • Een lekker en compleet ontbijt, afgestemd op uw wensen
  • Verse en lokale producten
  • Voor iedere gelegenheid, van zakelijk tot privé


Ik werk het liefst met zoveel mogelijk lokale en verse producten. Hebben u of uw gasten speciale wensen? Laat het dan gerust weten, ik pas me graag aan! Zo creëren we samen een fantastische smaakbeleving!

Hoe werkt een ontbijt door Lekkers aan de Linge?

Het ontbijt is een belangrijk moment van de dag. Daarom doe ik er alles aan om het u naar wens te maken. Uw ontbijt stemmen we samen af. Als u kiest voor catering bij uw ontbijt door Lekkers aan de Linge, gaat dat ongeveer zo:


  1. U geeft aan waar, wanneer en voor hoeveel personen het ontbijt is.
  2. Op basis van uw wensen maak ik een voorstel.
  3. Is het menu naar wens? Dan begin ik met de voorbereidingen!
  4. Op de dag zelf kom ik ruim op tijd naar u toe. Afhankelijk van uw wensen maak ik het ontbijt op locatie klaar of lever ik de gerechten bij u af.
  5. Het ontbijt kan beginnen! Alle ingrediënten zijn aanwezig voor de perfecte start van de dag.


Naast het ontbijt zelf, zorg ik desgewenst ook voor de complete aankleding. Servies, glaswerk, bestek en tafellinnen, ik neem het allemaal mee. En is de tafel niet groot genoeg, of zijn er meer stoelen nodig? Dan regel ik dat ook. Zo eenvoudig is het regelen van een ontbijt bij Lekkers aan de Linge.

Wat kost catering bij het ontbijt?

De kosten van catering bij het ontbijt variëren en hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per ontbijt. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw ontbijt kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Ontbijt reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijk ontbijt bij u op locatie? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Een ontbijt reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een ontbijt?

Ieder ontbijt is uniek. De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw ontbijt kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Kan ik het ontbijt ook bij de deelnemers van mijn online event laten bezorgen?

Waar en wanneer u ontbijt, bepaalt u zelf. Wilt u het ontbijt per persoon laten bezorgen? Dat is natuurlijk mogelijk bij Lekkers aan de Linge. Op basis van uw wensen stel ik een ontbijt samen, zodat u en uw gasten ervan kunnen genieten!

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.

Ik wil een zakelijk ontbijt reserveren, kan dat?

Lekkers aan de Linge verzorgt zowel zakelijk als privé de lekkerste ontbijtjes. Wilt u een ontbijt bij uw bijeenkomst op het werk of een ander zakelijk evenement? Neem dan gerust contact met mij op, ik denk graag met u mee!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Een ontbijt heeft geen vast menu. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen, en heb altijd ideeën om van uw ontbijt een succes te maken. Hebben u of uw gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

Hoe zit het met het milieu?

Ik vind het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Daarom werk ik het liefst met biologische producten en gebruik zo weinig mogelijk plastic.