Netwerkborrel

Of het nu gaat om de afsluiting van een event, congres of cursus, een zakelijke borrel of netwerkborrel is de ideale manier om in een ontspannen setting uw zakelijke connecties beter te leren kennen. Of misschien wilt u ‘zomaar’ uw medewerkers in het zonnetje zetten. Hoe dan ook is onze bedrijfsborrel dan wellicht precies waar u naar op zoek bent.

Heerlijke gerechten

Kiezen voor een netwerk borrel bij Lekkers aan de Linge betekend kiezen voor de lekkerste gerechten. Alle gerechten worden met de grootste zorg voorbereid. Ik zorg dat uw bedrijfsborrel perfect aansluit op uw wensen. Wilt u warme en koude hapjes, vlees of juist vegetarisch, maken we een culinaire wereldreis of blijven we lokaal? U bepaalt en samen stellen we een menu samen.


  1. Een lekkere en complete bedrijfsborrel, afgestemd op uw wensen
  2. Bereid met verse en lokale producten
  3. Geschikt voor iedere zakelijke gelegenheid

Hoe werkt een netwerk borrel bij Lekkers aan de Linge?

Hoe gaat het realiseren van een bedrijfsborrel nu daadwerkelijk? Als u kiest voor een netwerkborrel bij Lekkers aan de Linge ziet het dat er ongeveer als volgt uit:


  1. U geeft aan waar, wanneer en hoeveel gasten u verwacht. Heeft u een bepaald thema in gedachten? Ook dit is mogelijk en samen bespreken we uw wensen.
  2. Op basis van ons gesprek en uw wensen maak ik een voorstel
  3. Zodra u akkoord gaat, begin ik met de voorbereidingen.
  4. Op de dag van de borrel kom ik ruim op tijd naar u toe. Afhankelijk van wat besproken is, maak ik de gerechten op locatie klaar of lever ik ze bij af. Uiteraard is het ook mogelijk dat Lekkers aan de Linge zorgt voor de complete aankleding van uw borrel.
  5. Alles staat gereed en het feest kan beginnen. U en uw gasten hoeven enkel nog maar te onbezorgd te genieten van al het lekkers.
  6. Na afloop ruim ik alles netjes op
  7. Zo eenvoudig is het regelen van een borrel bij Lekkers aan de Linge.

Ook interessant

Is een netwerkborrel niet precies wat u zoekt? Neem gerust eens een kijkje naar onze zakelijke lunch of zakelijk diner. Ideaal voor wanneer uw een evenement organiseert of iets te vieren heeft binnen uw bedrijf. Het regelen hiervan gaat op dezelfde werkwijze als bij een zakelijke borrel: u geeft uw wensen en de specificaties aan, ik maak een menu en na akkoord ga ik aan de slag voor u.

Wat kost een netwerkborrel?

De kosten van een zakelijke borrel hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van … Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van van .. per persoon. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.