Luxe lunch aan huis


Of u nou iets te vieren heeft, of gewoon zin heeft in luxe lunch bij u thuis, met Lekkers aan de Linge zit u altijd goed! Ik verzorg uw luxe lunches aan huis als maatwerk. Regel hier dus uw luxe lunch aan huis, volledig aangepast aan uw wensen en voorkeuren.

Luxe lunch aan huis

Het organiseren van een luxe lunch aan huis klinkt als een stressvol gebeuren. Er moeten gerechten worden bereid, de gasten moeten worden vermaakt en ondertussen moet ook de rommel opgeruimd worden. Hiervoor is Lekkers aan de Linge er voor u! Ik geniet ervan om u volledig in de watten te leggen! Door Lekkers aan de Linge in te schakelen voor uw luxe lunch aan huis zorgt u dat u geheel ontspannen kunt genieten van uw luxe lunch, samen met iedereen die u uitgenodigd hebt. Zo wordt uw luxe lunch aan huis een feestje, voor iedereen!

Thuis luxe lunchen

Het is steeds populairder om thuis te genieten van een verzorgde lunch of diner. Thuis ben je immers in een vertrouwde omgeving en kun je samen met je familie en vrienden genieten van heerlijke gerechten zonder allerlei storende omgevingsfactoren.


Ik werk het liefst met zoveel mogelijk lokale en verse producten, maar ook speciale wensen vervul ik graag. Geniet van heerlijk rijk belegde broodjes, smakelijke salades en allerlei verschillende toppings voor toastjes. Ook voorzie ik jullie graag van een aantal smakelijke drankjes. Laat dus vooral weten wat u graag in uw luxe lunch terugziet. Zo creëren we samen een fantastische smaakbeleving!


  • Een volledig menu, samengesteld naar wens
  • Volledige ontzorging: van menu tot aankleding!
  • Verse en lokale producten

Hoe gaat zo'n luxe lunch aan huis?

Bij Lekkers aan de Linge geldt: pas als u 100% tevreden bent, ben ook ik tevreden met de luxe lunch aan huis. Daarom doe ik er alles aan om alle zorgen weg te nemen. Samen regelen we uw luxe lunch aan huis naar wens. Als u ervoor kiest om met Lekkers aan de Linge een feestje te organiseren, gaat dat ongeveer zo:


  1. Samen bepalen we waar, wanneer en voor hoeveel personen uw luxe lunch is.
  2. Op basis van uw wensen stel ik een menu samen voor uw lunch, inclusief dranken.
  3. Als het menu naar wens is, begin ik met de voorbereidingen!
  4. Op de dag zelf kom ik ruim op tijd naar u toe. Afhankelijk van uw wensen maak ik de gerechten op locatie klaar, of lever ik alles compleet bij u af.
  5. Als de gasten gearriveerd zijn kan de lunch beginnen. Ik zorg voor het eten en drinken, u voor de gezelligheid!
  6. Na de lunch ruim ik al mijn spullen weer op. Het enige wat u nog hoeft te doen is nagenieten van deze heerlijke luxe lunch aan huis.


Naast het verzorgen van uw luxe lunch, is het ook mogelijk om de aankleding van uw ruimte te laten verzorgen door mij. Van servies en glaswerk tot bestek en tafellinnen, ik neem het mee. Ook wanneer de tafel niet groot genoeg is of er meer stoelen nodig zijn, regel ik dat. Zo eenvoudig is het regelen van uw luxe lunch aan huis bij Lekkers aan de Linge.

Wat kost een luxe lunch?

De kosten van een luxe lunch variëren en hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per lunch. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw luxe lunch kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Luxe lunch aan huis reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijke lunch bij u thuis? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Een lunch reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Ook bellen of mailen kan echter uiteraard. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een luxe lunch aan huis?

Een luxe lunch aan huis is maatwerk bij Lekkers aan de Linge. De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw luxe lunch aan huis kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Luxe lunches hebben geen vast menu. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen, en heb altijd ideeën om van uw lunch een succes te maken. Hebben u of uw gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

Wat voor menu heeft mijn luxe lunch?

Een luxe lunch bestaat meestal uit een aantal broodjes met heerlijk beleg, salades en allerlei sauzen. Uiteraard bepaal ik mijn menu in afstemming met uw wensen, dus laat vooral weten wat u graag in uw luxe lunch wilt! 

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.