Lunch

Catering bij de lunch, waar en wanneer u dat wilt


De lunch heeft bij een zakelijke bijeenkomst vaak een prominente plek. En dat is niet zo gek, het geeft u en uw gasten de gelegenheid om even op adem te komen en energie te krijgen voor de rest van het programma. Lekkers aan de Linge verzorgt uw lunch precies zoals u dat wilt.

Zakelijke lunch

Heb je wat privé te vieren? Een diner of catering op locatie biedt uitkomst.

Verzorgde lunch aan huis

Zakelijke lunch nodig? Lekkers aan de Linge verzorgt het.

Luxe lunch aan huis

Opzoek naar een privé kok? Wij komen graag langs om de lekkerste gerechten op locatie te bereiden.

Lunch op locatie

Heb je wat privé te vieren? Een diner of catering op locatie biedt uitkomst.

Lunch op locatie


Zakelijk of privé, soms mag de lunch net een beetje extra hebben. Met een lunch op locatie bent u verzekerd van de lekkerste gerechten, vers en duurzaam bereid. Lekkers aan de Linge verzorgt lunches in alle soorten en maten, een heerlijke pauze in uw dag! Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten en verder gaan met wat er die dag nog meer gepland is.

Catering bij de lunch

Warme en koude gerechten, drankjes, soepen en salades. Een complete lunch zorgt ervoor dat u met nieuwe energie verder kunt met uw dag. Catering bij de lunch neemt u al het werk uit handen, zodat u echt even kunt ontspannen. U bepaalt waar en wanneer, samen bepalen we de vorm. Kiest u voor een buffet, kant- en klare tasjes of iets er tussenin? Alles is mogelijk bij Lekkers aan de Linge!


  • Een lekkere en complete lunch, afgestemd op uw wensen
  • Verse en lokale producten
  • Voor iedere gelegenheid, van zakelijk tot privé


Ik werk het liefst met zoveel mogelijk lokale en verse producten. Hebben u of uw gasten speciale wensen? Laat het dan gerust weten, ik pas me graag aan! Zo creëren we samen een fantastische smaakbeleving!

Hoe werkt een lunch door Lekkers aan de Linge?

De lunch vormt een pauze midden in uw dag. Daarom doe ik er alles aan om het u naar wens te maken. Uw lunch stemmen we samen af. Als u ervoor kiest om met Lekkers aan de Linge een lunch te organiseren, gaat dat ongeveer zo:


  1. U geeft aan waar, wanneer en voor hoeveel personen de lunch is.
  2. Op basis van uw wensen maak ik een voorstel.
  3. Is het menu naar wens? Dan begin ik met de voorbereidingen!
  4. Op de dag zelf kom ik ruim op tijd naar u toe. Afhankelijk van uw wensen maak ik het diner op locatie klaar of lever ik de gerechten bij u af.
  5. De lunch kan beginnen! Alles is aanwezig om echt even te ontspannen.


Naast de lunch zelf, zorg ik desgewenst ook voor de complete aankleding. Servies, glaswerk, bestek en tafellinnen, ik neem het allemaal mee. En is de tafel niet groot genoeg of zijn er meer stoelen nodig? Dan regel ik dat ook. Zo eenvoudig is het regelen van een lunch bij Lekkers aan de Linge.

Wat kost catering bij de lunch?

De kosten van een lunch variëren en hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per ontbijt. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw lunch kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Lunch reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijke lunch bij u op locatie? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Een lunch reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost een lunch?

Iedere lunch is uniek. De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw lunch kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Mijn evenement of bijeenkomst heeft meerdere data. Kan ik meerdere lunches reserveren?

Bij Lekkers aan de Linge is het mogelijk om een reeks van lunches te reserveren. Ik neem het regelwerk u graag uit handen. En heeft dezelfde groep vaker een lunch nodig? Dan wissel ik af in gerechten, zodat er voldoende variatie is.

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Een lunch heeft geen vast menu. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen, en heb altijd ideeën om van uw lunch een succes te maken. Hebben u of uw gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

Hoe zit het met het milieu?

Ik vind het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Daarom werk ik het liefst met biologische producten en gebruik zo weinig mogelijk plastic.

Ik wil een zakelijke lunch reserveren, kan dat?

Lekkers aan de Linge verzorgt zowel zakelijk als privé de lekkerste lunches. Wilt u een lunch bij uw bijeenkomst op het werk of een ander zakelijk evenement? Neem dan gerust contact met mij op, ik denk graag met u mee!

Kan ik de lunch ook bij de deelnemers van mijn online event laten bezorgen?

Waar en wanneer u luncht, bepaalt u zelf. Wilt u de lunch per persoon laten bezorgen? Dat is natuurlijk mogelijk bij Lekkers aan de Linge. Op basis van uw wensen stel ik een lunch samen, zodat u en uw gasten ervan kunnen genieten!

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.