Lunch op locatie

Een heerlijke lunch, waar en wanneer u dat wilt


De lunch heeft bij een zakelijke bijeenkomst vaak een prominente plek. En dat is niet zo gek, het geeft u en uw gasten de gelegenheid om even op adem te komen en energie te krijgen voor de rest van het programma. Lekkers aan de Linge verzorgt uw lunch precies zoals u dat wilt.

Voor iedere gelegenheid

Een diner aan huis kan best stressvol zijn. Er moet van alles gebeuren, de gasten moeten vermaakt worden en ondertussen moet er ook nog gekookt worden. Gelukkig kan dat ook anders. Ik geniet ervan om u volledig in de watten te leggen! Door Lekkers aan de Linge in te schakelen voor uw diner aan huis zorg ik dat alles geregeld wordt. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten. Zo wordt uw diner aan huis een feestje, voor iedereen!

Lunch geleverd

Soms mag uw lunch net dat beetje extra hebben, of dat nu om een zakelijke of privé aangelegenheid gaat. Lekkers aan de Linge verzorgt uw lunch op locatie met de beste ingrediënten, naar voorkeur vers en lokaal verkregen en bereid. Ik geniet ervan uw lunch te verzorgen in welke vorm, maat of soort deze ook plaatsvindt. Een heerlijke pauze in uw dag, zodat u kunt genieten, socializen en weer nieuwe energie opdoet voor de planning van de rest van de dag.


Ik werk dus het liefst met zoveel mogelijk lokale en verse producten. Een lunch van Lekkers aan de Linge bestaat bijvoorbeeld uit heerlijk rijke belegde broodjes, lekkere salades en een heleboel verschillende toppings voor toastjes. Ook regel ik een aantal smakelijke drankjes. Hebben u of uw gasten speciale wensen? Laat het dan gerust weten, ik pas me graag aan! Zo creëren we samen een fantastische smaakbeleving!

  • Een lekkere en complete lunch, afgestemd op uw wensen
  • Verse en lokale producten
  • Voor iedere gelegenheid, van zakelijk tot privé

Hoe werkt een lunch door Lekkers aan de Linge?

Of u een bedrijfslunch of lunch bij uw cursus of bijeenkomst nodig heeft; het is een belangrijk moment van de dag. Uw lunch stemmen we daarom samen af. Als u ervoor kiest om met Lekkers aan de Linge een lunch te organiseren, gaat dat ongeveer zo:


  1. U geeft aan waar, wanneer en voor hoeveel personen de lunch is. Ook nemen we het programma door, zodat het menu past bij de geplande activiteiten.
  2. Op basis van uw wensen maak ik een voorstel. Ik stel een menu samen en stel voor om dat in verschillende gangen of als buffet aan te bieden.
  3. Is het voorstel naar wens? Dan begin ik met de voorbereidingen.
  4. Op de dag zelf kom ik ruim op tijd naar u toe. Afhankelijk van uw wensen maak ik de lunch op locatie klaar of lever ik de gerechten bij u af.
  5. De lunch kan beginnen! Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke pauze.


Naast de lunch zelf, zorg ik desgewenst ook voor de complete aankleding. Servies, glaswerk, bestek en tafellinnen, ik neem het allemaal mee. En is de tafel niet groot genoeg of zijn er meer stoelen nodig? Dan regel ik dat ook. Zo eenvoudig is het regelen van een lunch bij Lekkers aan de Linge.

Wat kost een lunch?

Het aantal gasten, het menu en de afstand tot de locatie bepalen grotendeels de kosten van een lunch op locatie. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per ontbijt. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw lunch kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Lunch reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijke lunch bij u op locatie? Een lunch reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook, ik help u graag op de beste manier voor u. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een lunch?

Iedere lunch is uniek. De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw lunch kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Mijn evenement of bijeenkomst heeft meerdere data. Kan ik een meerdere lunches reserveren?

Bij Lekkers aan de Linge is het mogelijk om een reeks van lunches te reserveren. Ik neem het regelwerk u graag uit handen. En heeft dezelfde groep vaker een lunch nodig? Dan wissel ik af in gerechten, zodat er voldoende variatie is.

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Een lunch heeft geen vast menu. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen, en heb altijd ideeën om van uw lunch een succes te maken. Hebben u of uw gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

Hoe zit het met het milieu?

Ik vind het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Daarom werk ik het liefst met biologische producten en gebruik zo weinig mogelijk plastic.

Ik wil een lunch voor mijn cursus of bijeenkomst reserveren, kan dat?

Lekkers aan de Linge verzorgt de lekkerste lunches. Wilt u een lunch bij uw bijeenkomst op het werk of een ander zakelijk evenement? Neem dan gerust contact met mij op, ik denk graag met u mee!

Kan ik de lunch ook bij de deelnemers van mijn online event laten bezorgen?

Waar en wanneer u luncht, bepaalt u zelf. Wilt u de lunch per persoon laten bezorgen? Dat is natuurlijk mogelijk bij Lekkers aan de Linge. Op basis van uw wensen stel ik een lunch samen, zodat u en uw gasten ervan kunnen genieten!

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.