Lopend buffet aan huis


Iets te vieren of genieten met familie, vrienden of werkrelaties van een heerlijk lopend buffet op locatie? Lekkers aan de Linge verzorgt lopende buffetten aan huis naar wens. Ik regel een buffet naar uw wensen, van menu tot aankleding!

Warm en koud buffet aan huis

Lekkers aan de Linge verzorgd heel veel verschillende soorten buffetten. Zo kunt u kiezen voor een warm en koud buffet aan huis met lekkere salades en soepen, maar ook een Indonesisch buffet behoort tot een van de vele mogelijkheden. U kunt een buffet compleet op maat, volledig aangepast aan uw wensen en voorkeuren. Wat u ook kiest, ik zorg dat alles bij u thuis word geleverd en u kunt genieten van een ontspannen avond.

Luxe buffetten

Steeds meer buffetten en diners worden ook aan huis of op locatie verzorgd. Zo weet u waar u aan toe bent qua locatie en voelt u zich helemaal op uw gemak bij uw tapas buffet.


Lekker aan de Linge maakt uw tapas gerechten graag klaar met lokale en verse producten. Laat uw wensen echter vooral weten, dan pas ik mijn menu aan! Zo creëren we samen een fantastische smaakbeleving!


  • Uw tapas gerechten naar wens
  • Zo veel mogelijk verse en lokale producten
  • Van menu tot aankleding, er is complete ontzorging!

Lopend buffet thuis

Een lopend buffet aan huis is een gezellige en informele manier van tafelen met de mensen om wie je geeft. Goed eten en veel gezelligheid, daar gaat het om. Wat de gelegenheid ook is, bij Lekkers aan de Linge bent u aan het juiste adres voor de meest heerlijke buffetten die u zich maar kunt wensen. Compleet en voorzien van alles neem ik zo veel mogelijk stress uit handen zodat u optimaal kunt genieten.


Wanneer u een lopend buffet aan huis reserveert bij Lekkers aan de Linge kiest u voor een geheel naar uw persoonlijke wensen samengesteld buffet. Het organiseren daarvan doen we samen en ziet er ongeveer als volgt uit:


  1. We stellen het aantal gasten vast, een eventueel thema en niet te vergeten de datum.
  2. Aan de hand van uw wensen, die we samen besproken hebben, stel ik een menu samen. Dit kan compleet met dranken besteld worden. Ook met eventuele voedselallergieën of dieetwensen houd ik rekening.
  3. Zodra het menu door u is goedgekeurd ga ik aan de slag met de voorbereidingen.
  4. Op de dag van uw buffet ben ik ruim op tijd aanwezig om alles klaar te zetten. Ik zorg voor de aankleding en lever de gerechten compleet bij u af.
  5. Samen met uw gezelschap gaat u in een ontspannen en gezellige sfeer genieten van uw lopend buffet aan huis.
  6. Na afloop ruim ik al mijn spullen weer op, ook daar hoeft u niet mee bezig te zijn. Zo eenvoudig is het regelen van een lopend buffet aan het bij Lekkers aan de Linge.

Zoals eerder benoemd zorg ik ook voor de aankleding van uw buffet. Dit kan zijn in de vorm accessoires die de beleving van uw (thema) buffet naar een nieuw level tillen, maar denkt u ook aan alle andere praktische dingen zoals het servies, glaswerk, bestek en tafellinnen. Stoelen te kort, een tafel te klein? Geen punt, ik neem het voor u mee.

Wanneer mag ik voor u koken?

Laat me weten wat ik voor u kan betekenen. Ik ben u graag van dienst met mijn heerlijke gerechten in een lopend buffet. De kosten van een lopend buffet aan huis variëren en hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per buffet. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw tapas buffet kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.