Lopend buffet aan huis

Een lopend buffet aan huis is een gezellige en informele manier van tafelen met de mensen om wie je geeft. Goed eten en veel gezelligheid, daar gaat het om. Wat de gelegenheid ook is, bij Lekkers aan de Linge bent u aan het juiste adres voor de meest heerlijke buffetten die u zich maar kunt wensen. Compleet en voorzien van alles neem ik zo veel mogelijk stress uit handen zodat u optimaal kunt genieten.


Wanneer u een lopend buffet aan huis reserveert bij Lekkers aan de Linge kiest u voor een geheel naar uw persoonlijke wensen samengesteld buffet. Het organiseren daarvan doen we samen en ziet er ongeveer als volgt uit:


  1. We stellen het aantal gasten vast, een eventueel thema en niet te vergeten de datum.
  2. Aan de hand van uw wensen, die we samen besproken hebben, stel ik een menu samen. Dit kan compleet met dranken besteld worden. Ook met eventuele voedselallergieën of dieetwensen houd ik rekening.
  3. Zodra het menu door u is goedgekeurd ga ik aan de slag met de voorbereidingen.
  4. Op de dag van uw buffet ben ik ruim op tijd aanwezig om alles klaar te zetten. Ik zorg voor de aankleding en lever de gerechten compleet bij u af.
  5. Samen met uw gezelschap gaat u in een ontspannen en gezellige sfeer genieten van uw lopend buffet aan huis.
  6. Na afloop ruim ik al mijn spullen weer op, ook daar hoeft u niet mee bezig te zijn. Zo eenvoudig is het regelen van een lopend buffet aan het bij Lekkers aan de Linge.

Zoals eerder benoemd zorg ik ook voor de aankleding van uw buffet. Dit kan zijn in de vorm accessoires die de beleving van uw (thema) buffet naar een nieuw level tillen, maar denkt u ook aan alle andere praktische dingen zoals het servies, glaswerk, bestek en tafellinnen. Stoelen te kort, een tafel te klein? Geen punt, ik neem het voor u mee.


Warm en koud buffet aan huis

Lekkers aan de Linge verzorgd heel veel verschillende soorten buffetten. Zo kunt u kiezen voor een warm en koud buffet aan huis met lekkere salades en soepen, maar ook een Indonesisch buffet behoort tot een van de vele mogelijkheden. U kunt een buffet compleet op maat, volledig aangepast aan uw wensen en voorkeuren. Wat u ook kiest, ik zorg dat alles bij u thuis word geleverd en u kunt genieten van een ontspannen avond.

Lopend buffet thuis bezorgen

Een lopend buffet thuis bezorgen is voor Lekkers aan de Linge geen enkel probleem. Ruim voor uw gasten aanwezig zijn zorg ik dat alles klaar staat, zowel het eten, drinken als de eventuele aankleding van het geheel. U en uw gasten kunnen van alle gerechten kiezen en proeven naar wens. Zo kan iedere gast genieten van eten naar zijn of haar eigen smaak en/of wens. Deze manier van eten word ook wel een wandelend buffet genoemd en is een perfecte manier voor uw gasten om eens iemand anders te spreken dan de vaste persoon naast zich aan de eettafel. Dat kan niet anders dan een gezellige avond worden!

Luxe buffetten

Buffetten zijn er in alle soorten en maten te verkrijgen. Met verse en lokale producten zet Lekkers aan de Linge zich in om voor u de beste luxe buffetten neer te zetten. Geen wens is mij te gek en geen idee te groot. Of u dit nu thuis wilt of op locatie, bij ons is dat geen enkel punt. Ik denk met u mee van A tot Z en ontzorg u zoveel mogelijk in alle voorbereidingen. Wenst u een luxe buffet uit meerdere keukens? Dan gaan we op wereldreis en laat ik u de meeste heerlijke en brede smaken van onze aardbol proeven. Denkt u aan een echte Spaanse paella, verse Japanse sushirollen of een Franse uiensoep.

Wanneer mag ik voor u koken?

Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden? Vraag snel via ons online formulier een vrijblijvende offerte aan. U kunt ook contact opnemen door te bellen naar 0651642870 of te mailen naar info@lekkersaandelinge.nl. Ik hoor graag van u en wie weet kook ik binnenkort voor u. Dat doe ik met alle liefde want koken is mijn passie en zorgen zit in mijn DNA.