Koud buffet aan huis geleverd


Vier uw verjaardag, mijlpaal of jubileum met allerlei koude hapjes aan huis. Of nodig gewoon familie, vrienden of werkrelaties uit en geniet samen! Lekkers aan de Linge verzorgt koude buffetten die passen bij u. Een buffet op maat, volledig aangepast aan uw wensen en voorkeuren.

Buffet aan huis

Een buffet aan huis organiseren? Hoe zorgen we ervoor dat dat goed geregeld wordt en gezellig is? Daar is Lekkers aan de Linge voor! Ik geniet ervan om u volledig in de watten te leggen! Door Lekkers aan de Linge in te schakelen voor uw buffet aan huis zorg u ervoor dat u geen zorgen hebt. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van het eten en van alle genodigden. Zo wordt uw buffet aan huis een ultiem feestje, voor iedereen!

Een koud buffet op locatie

Tegenwoordig kiezen meer en meer mensen voor het nuttigen van een koud buffet op locatie. Je kiest dan zelf voor een sfeer, of die nu vertrouwd of juist adembenemend, intiem of juist heel gezellig is. Ik regel uw koude buffet graag op de locatie die u uitkiest.

Lekkers aan de Linge werkt graag met zoveel mogelijk lokale en verse producten. Zo creëer ik heerlijke koude hapjes en verzorg ik allerlei dranken. Ik pas me echter graag aan aan de speciale wensen van u en uw gasten. Op die manier zorgen we samen voor een fantastische smaakbeleving!


  • Een volledig menu, afgestemd op uw wensen
  • Lokale, verse producten
  • Alles wordt geregeld, van menu tot aankleding!

Hoe werkt een koud buffet aan huis?

Als u 100% tevreden bent, is uw koude buffet aan huis pas echt geslaagd! Daarom doe ik er alles aan om u compleet te ontzorgen. Samen bespreken we uw buffet aan huis, zodat alles naar wens is en verloopt. Als u ervoor kiest om met Lekkers aan de Linge een feestje te organiseren, gaat dat ongeveer zo:


  1. We stellen de locatie, datum en het aantal personen voor uw koude buffet aan huis vast.
  2. Naar uw wensen stel ik een menu samen, compleet met dranken.
  3. Ik begin met de voorbereidingen zodra u het menu hebt goedgekeurd.
  4. Ik ben ruim van te voren aanwezig op de dag van uw buffet. Ik zorg dan voor aankleding en lever de gerechten compleet af!
  5. Samen met de gasten/werkrelaties zorgt u voor een ontspannen sfeer en geniet u van de koude hapjes en drankjes.
  6. Na het buffet ruim ik al mijn spullen weer op. Het enige wat u nog hoeft te doen is na te genieten.


Naast het koude buffet aan huis, kan ik ook voor de complete aankleding van uw ruimte zorgen. Ik neem dan servies, glaswerk, bestek en tafellinnen mee naar wens. Ook kan ik grotere tafels of meer stoelen regelen. Zo eenvoudig is het om u te laten ontzorgen met een koud buffet aan huis geleverd door Lekkers aan de Linge.

Wat kost een koud buffet aan huis?

De kosten van een koud buffet aan huis hangen af van het aantal gasten, de reisafstand en uiteraard het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per buffet. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw koude buffet aan huis kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Koud buffet aan huis reserveren

Wanneer wilt u genieten van heerlijk eten en drinken bij u thuis? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Een koud buffet aan huis reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een huiskamerdiner?

Een huiskamerdiner is een diner op maat. De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw huiskamerdiner kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Mijn buffetten aan huis hebben geen vast menu. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen, en heb altijd ideeën om een succes te maken van uw buffet. Hebben u of uw gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat

Hoeveel gangen heeft mijn koude buffet?

Hoeveel gangen uw koude buffet heeft, hangt af van uw wensen. Dit verschilt natuurlijk ook per gelegenheid en lengte van een bijeenkomst. Geef dus gerust uw wensen door voor uw koude buffet aan huis, zodat ik daarmee aan de slag kan! 

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.