Italiaans buffet aan huis


Zin in Italiaanse gerechten, de smaak van tomaten en olijven, de textuur van pasta’s en de groenten en het vlees in overheerlijke sauzen en op pizza’s? Geniet van een Italiaans buffet aan huis, verzorgd door Lekkers aan de Linge!

Buffet aan huis

Een buffet aan huis krijgen? Dat klinkt toch als een sprookje? Bij Lekkers aan de Linge is het mogelijk. U hebt geen enkele zorg over bereiding, aankleding of opruimen. Alle oog voor uw gasten en voor het heerlijke menu. Lekkers aan de Linge verzorgt alles, van menu en dranken tot prachtige aankleding en voldoende meubilair! Zo geniet je aan huis in een heerlijk vertrouwde sfeer van heerlijke gerechten samen met degenen die je daar graag voor uitnodigt. Kies uit het buffet jouw Italiaanse favorieten, want er is voor ieder wat wils! Vier jouw jubileum, verjaardag of mijlpaal met een Italiaans buffet aan huis.

Thuis Italiaans uiteten

Steeds meer mensen kiezen ervoor te genieten van thuis uiteten: vertrouwd, intiem en gezellig. De kok van Lekkers aan de Linge staat voor jullie klaar om jullie te verzorgen met lekkers. Stel samen met mij uw menu samen, laat uw kamer gezellig aankleden en geniet met uw geliefden!

Graag werk ik met zoveel mogelijk lokale, verse producten. Geniet bijvoorbeeld van heerlijke pasta's, pizza's met allerlei toppings en één van de overheerlijk desserts zoals we die uit Italië kennen. Ook als u en uw gasten echter speciale wensen hebben, hoor ik dat graag. Zo stellen we een prachtig Italiaans menu samen en creëren we samen een fantastische smaakbeleving.


  • Een menu naar uw wensen
  • Verse, lokale producten
  • Verzorging van menu tot aankleding!

Hoe gaat zo'n Italiaans buffet aan huis?

Lekkers aan de Linge doet er alles aan om haar klanten te laten genieten. Uw buffet aan huis is pas echt geslaagd als u helemaal tevreden bent! Samen stemmen we uw buffet aan huis af, zodat ik u en uw gasten compleet kan laten genieten zonder zorgen. Als u ervoor kiest om met Lekkers aan de Linge een feestje te organiseren, gaat dat ongeveer zo:


  1. Uw Italiaanse buffet aan huis wordt ingepland op locatie, datum en aantal personen.
  2. Ik stel een overheerlijk Italiaans menu samen op basis van uw wensen, compleet met wijnen en andere drankjes.
  3. Wanneer het menu naar wens is, begin ik met de voorbereidingen!
  4. Als de dag van uw Italiaanse buffet aan huis daar is, ben ik ruim op tijd aanwezig. Ik lever de gerechten van het buffet compleet af en stel uw huis op in een mooie opstelling.
  5. Als de gasten aanwezig zijn, kan het buffet beginnen. Ik zorg voor het eten en drinken, u voor de gezelligheid!
  6. Na afloop ruim ik alles netjes op, zodat u enkel nog hoeft te genieten van uw heerlijke Italiaanse buffet aan huis!


Ik zorg voor complete aankleding naast het eten en drinken. Ook dat is naar uw wens te regelen. Zo kan ik servies, glaswerk, extra stoelen, een grotere tafel en allerlei extra aankleding voor u meenemen. Zo eenvoudig is het regelen van een huiskamerdiner bij Lekkers aan de Linge.

Hoeveel kost mijn Italiaanse buffet aan huis?

Het aantal gasten, de gerechten op het menu en de reisafstand bepalen grotendeels de kosten van uw Italiaanse buffet aan huis. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per buffet. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw buffet aan huis kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Italiaans buffet aan huis reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijk buffet bij u thuis? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Een Italiaans buffet aan huis reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een buffet aan huis?

Een buffet aan huis heeft vele mogelijkheden. De kosten variëren dus afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw Italiaanse buffet aan huis kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

De buffetten aan huis van Lekkers aan de Linge hebben geen vast menu. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen, en heb altijd ideeën om van uw buffet een succes te maken. Hebben u of uw gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

Kan mijn buffet ook in andere stijlen dan Italiaans?

Lekkers aan de Linge levert voor iedereen maatwerk en heeft ervaring met vele stijlen en soorten eten. Op basis van uw wensen stel ik een menu samen, dat helemaal past bij uw avond! Laat dus vooral weten in welke stijl u uw buffet aan huis wilt laten verzorgen door mij.

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.