Italiaans buffet aan huis

Zin in Italiaanse gerechten, de smaak van tomaten en olijven, de textuur van pasta’s en de groenten en het vlees in overheerlijke sauzen en op pizza’s? Geniet van een Italiaans buffet aan huis, verzorgd door Lekkers aan de Linge!

 

Buffet aan huis

Een buffet aan huis, hoe dan? Lekkers aan de Linge verzorgt alles, van menu en dranken tot prachtige aankleding en voldoende meubilair! Zo geniet je aan huis in een heerlijk vertrouwde sfeer van heerlijke gerechten samen met degenen die je daar graag voor uitnodigt. Kies uit het buffet jouw Italiaanse favorieten, want er is voor ieder wat wils! Vier jouw jubileum, verjaardag of mijlpaal met een Italiaans buffet aan huis.

 

Thuis Italiaans uiteten

Steeds meer mensen kiezen ervoor te genieten van thuis uiteten: vertrouwd, intiem en gezellig. De kok van Lekkers aan de Linge staat voor jullie klaar om jullie te verzorgen met lekkers. Stel samen met mij uw menu samen, laat uw kamer gezellig aankleden en geniet met uw geliefden!

Graag werk ik met zoveel mogelijk lokale, verse producten. Ook als u en uw gasten echter speciale wensen hebben, hoor ik dat graag. Zo stellen we een prachtig Italiaans menu samen en creëren we samen een fantastische smaakbeleving.

Hoe gaat zo'n buffet aan huis?

Lekkers aan de Linge doet er alles aan om haar klanten te laten genieten. Uw buffet aan huis is pas echt geslaagd als u helemaal tevreden bent! Samen stemmen we uw buffet aan huis af, zodat ik u en uw gasten compleet kan ontzorgen. Als u ervoor kiest om met Lekkers aan de Linge een feestje te organiseren, gaat dat ongeveer zo:

Ik zorg voor complete aankleding naast het eten en drinken. Ook dat is naar uw wens te regelen. Zo kan ik servies, glaswerk, extra stoelen, een grotere tafel en allerlei extra aankleding voor u meenemen. Zo eenvoudig is het regelen van een huiskamerdiner bij Lekkers aan de Linge.

 

Hoeveel kost mijn Italiaanse buffet aan huis?

De kosten van uw Italiaanse buffet aan huis variëren en hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per buffet. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw buffet aan huis kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

 

Italiaans buffet aan huis reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijk buffet bij u thuis? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Een Italiaans buffet aan huis reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

 

Contact

FAQ

Hoeveel kost een buffet aan huis?

Een buffet aan huis heeft vele mogelijkheden. De kosten variëren dus afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw Italiaanse buffet aan huis kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

 

Kan mijn buffet ook in andere stijlen dan Italiaans?

Lekkers aan de Linge levert voor iedereen maatwerk en heeft ervaring met vele stijlen en soorten eten. Op basis van uw wensen stel ik een menu samen, dat helemaal past bij uw avond! Laat dus vooral weten in welke stijl u uw buffet aan huis wilt laten verzorgen door mij.

 

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

De buffetten aan huis van Lekkers aan de Linge hebben geen vast menu. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen, en heb altijd ideeën om van uw buffet een succes te maken. Hebben u of uw gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

 

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.