Indonesisch buffet aan huis

Wilt u graag een Indonesisch buffet regelen bij u aan huis? Met of zonder gelegenheid om te vieren, Lekkers aan de Linge verzorgt uw Indonesische buffet met veel plezier voor u. Wij verzorgen een lunch of diner op maat, volledig aangepast aan uw wensen en voorkeuren.

 

Uw buffet aan huis

Het regelen van een buffet wordt heel eenvoudig voor u als ik u volledig ontzorg. Uw Indonesische buffet aan huis regelen doet u eenvoudig met Lekkers aan de Linge. Ik verzorg uw Indonesische gerechten naar wens. Samen stellen we een menu samen voor uw gelegenheid en zorgen we ervoor dat uw buffet aan huis een feestje wordt voor iedereen. 

 

Indonesisch in huis

Steeds meer mensen kiezen ervoor om iemand hun diner of lunch aan huis te laten verzorgen. Samen met uw familie of vrienden geniet u van een heerlijke maaltijd in een vertrouwde omgeving. Zo geniet u optimaal van uw Indonesische gerechten.

Lekkers aan de Linge werkt het liefst met zoveel mogelijk lokale en verse producten. Ook als u speciale wensen hebt voor uw Indonesisch buffet, kunt u dit ons gerust laten weten. Ik pas me graag aan! Zo creëren we samen een fantastische smaakbeleving!

Hoe werkt een buffet aan huis?

Uw Indonesische buffet is pas echt geslaagd als u 100% tevreden bent! Vandaar dat ik er alles aan doe om u compleet te verzorgen, van menu tot aankleding. Samen stemmen we uw Indonesische buffet af. Als u ervoor kiest om met Lekkers aan de Linge uw buffet aan huis te organiseren, gaat dat ongeveer zo:

Naast het verzorgen van uw buffet aan huis, zorg ik ook voor de complete aankleding. Zo kan ik ook service, glaswerk, bestek en dergelijke voor u meenemen. En is de tafel niet groot genoeg, of zijn er meer stoelen nodig? Dan regel ik dat ook. Zo eenvoudig is het om u te laten ontzorgen met een Indonesisch buffet bij Lekkers aan de Linge.

 

Wat kost een buffet aan huis?

De kosten van uw buffet aan huis variëren en hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per buffet. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw buffet aan huis kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

 

Buffet aan huis reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijk buffet aan huis? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Een buffet aan huis reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Ook bellen of mailen kan echter natuurlijk. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

 

Contact

FAQ

Hoeveel kost een buffet aan huis?

Een buffet aan huis is maatwerk voor mij. De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw buffet aan huis kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

 

Hoeveel verschillende soorten eten heeft een buffet aan huis?

Ik stel op basis van uw wensen een heerlijk Indonesisch buffet aan huis samen. Dit bepaalt dan ook in grote mate welke soorten en hoeveel soorten Indonesisch eten ik voor u verzorg. Samen komen we tot een heerlijk menu!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Mijn buffetten aan huis hebben geen vast menu, ook niet als u kiest voor een Indonesisch buffet. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen, en heb altijd ideeën om van uw maaltijd een succes te maken. Hebben u of uw gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

 

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Ik werk door heel Nederland vanuit de vestigingsplaats van Lekkers aan de Linge in de Betuwe. Benieuwd of ik ook voor u een buffet kan verzorgen in uw huis? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.