Huiskamerdiner


Of u nou iets te vieren heeft of gewoon zin heeft in luxe diner bij u thuis, met een huiskamerdiner zit u altijd goed! Lekkers aan de Linge verzorgt huiskamerdiners die passen bij u. Een diner op maat, volledig aangepast aan uw wensen en voorkeuren.

Diner aan huis

Een diner aan huis kan best stressvol zijn. Er moet van alles gebeuren, de gasten moeten vermaakt worden en ondertussen moet er ook nog gekookt worden. Gelukkig kan dat ook anders. Ik geniet ervan om u volledig in de watten te leggen! Door Lekkers aan de Linge in te schakelen voor uw diner aan huis, zorg ik dat alles geregeld wordt. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten. Zo wordt uw diner aan huis een feestje voor iedereen!

Thuis uiteten

Thuis uiteten is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Steeds vaker kiezen we ervoor om niet naar een restaurant te gaan, maar het restaurant bij ons te laten komen. Logisch ook, want thuis uiteten is heerlijk!

Ik werk het liefst met zoveel mogelijk lokale en verse producten. Hebben u of uw gasten speciale wensen? Laat het dan gerust weten, ik pas me graag aan! Zo creëren we samen een fantastische smaakbeleving!


  • Een volledig menu, afgestemd op uw wensen
  • Verse en lokale producten
  • Complete ontspanning; van menu tot aankleding, alles wordt geregeld!

Hoe werkt een huiskamerdiner?

Een huiskamerdiner is pas echt geslaagd als u 100% tevreden bent! Daarom doe ik er alles aan om u compleet te ontzorgen. Uw huiskamerdiner stemmen we samen af. Als u ervoor kiest om met Lekkers aan de Linge een feestje te organiseren, gaat dat ongeveer zo:


  1. Samen bepalen we waar, wanneer en voor hoeveel personen het huiskamerdiner is.
  2. Op basis van uw wensen stel ik een menu samen, compleet met wijnen en andere drankjes.
  3. Is het menu naar wens? Dan begin ik met de voorbereidingen!
  4. Op de dag zelf kom ik ruim op tijd naar u toe. Afhankelijk van uw wensen maak ik de gerechten op locatie klaar of lever ik alles compleet bij u af.
  5. Als de gasten gearriveerd zijn, kan de avond beginnen. Ik zorg voor het eten en drinken, u voor de gezelligheid!
  6. Na het diner ruim ik al mijn spullen weer op. Het enige wat u nog hoeft te doen is nagenieten van een heerlijk diner aan huis.


Naast het diner, zorg ik ook voor de complete aankleding. Servies, glaswerk, bestek en tafellinnen, ik neem het allemaal mee. En is de tafel niet groot genoeg of zijn er meer stoelen nodig? Dan regel ik dat ook. Zo eenvoudig is het regelen van een huiskamerdiner bij Lekkers aan de Linge.

Wat kost een huiskamerdiner?

De kosten van een huiskamerdiner variëren en hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per huiskamerdiner. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw huiskamerdiner kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Huiskamerdiner reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijk diner bij u thuis? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Een huiskamerdiner reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een huiskamerdiner?

Een huiskamerdiner is een diner op maat. De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw huiskamerdiner kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Huiskamerdiners hebben geen vast menu. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen, en heb altijd ideeën om van uw diner een succes te maken. Hebben u of uw gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

Hoeveel gangen heeft een huiskamerdiner?

Hoeveel gangen een huiskamerdiner heeft, hangt af van uw wensen. De meeste diners hebben minimaal 3 gangen, maar 4, 5, 6 of 7 is ook mogelijk! Op basis van uw wensen stel ik een menu samen, dat helemaal past bij uw avond!

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.