Hapjesbuffet aan huis


Bij Lekkers aan de Linge ben je op de juiste plek voor een heerlijk hapjesbuffet aan huis. Geniet van allerlei lekkernijen ter gelegenheid van een verjaardag, mijlpaal, jubileum of gewoon omdat je waardevolle tijd wilt spenderen met je vrienden of familie. Lekkers aan de Linge verwent je met een heerlijk buffet aan huis dat bij u past. Ik, Dorien de Jong, realiseer uw hapjesbuffet geheel naar wens en ik pas me graag aan aan uw voorkeuren en diëetwensen.

Buffet aan huis

Wanneer u kiest voor een buffet aan huis door Lekkers aan de Linge, betekent dit dat u volledig wordt ontzien in zorgen. Ik regel graag een ultieme relaxtijd voor u en uw geliefden. Van menu en dranken tot aankleding en het regelen van voldoende stoelen en tafels, ik doe het met plezier voor mijn klanten. Uw hapjesbuffet aan huis wordt dus gegarandeerd een succes bij Lekkers aan de Linge. Geniet van overheerlijk eten en drinken en de gezelligheid om u heen. Vier een feestje met Lekkers aan de Linge.

Geniet thuis ultiem

Uw hapjesbuffet wordt door mij aangekleed en opgediend, gewoon in de huiskamer. Uiteraard kan het ook op een andere plek naar wens. U kunt ook kiezen of u de hapjes helemaal gereed wilt ontvangen of wilt laten bereiden op locatie. Heerlijk thuis genieten van smakelijke hapjes, wie wil dat nu niet? De sfeer is vertrouwd, de kamer naar uw smaak ingericht en aangekleed: dat is veel voorspelbaarder dan een restaurant. Geniet dus samen met vrienden, familie of wie u maar wilt van een hapjesbuffet door Lekkers aan de Linge.


Het liefst werk ik met lokale en verse producten om mijn hapjes te bereiden. Een hapjesbuffet bestaat bijvoorbeeld uit zoete en hartige versnaperingen en grotere en kleinere hapjes. Ook regel ik heerlijke drankjes. Wanneer u speciale wensen hebt of iets specifieks weet wat uw gasten erg lekker vinden, laat het dan gerust weten. Ik regel het graag voor u! Zo creëren we bij uw hapjesbuffet een geweldige smaakbeleving voor al uw gasten en u!


  • Uw wensen in een volledig menu
  • Verse en lokale producten tot exotische smaken
  • Complete verzorging: van menu tot aankleding

Hoe wordt het hapjesbuffet geregeld?

Ik ben pas helemaal tevreden met mijn levering van uw hapjesbuffet, als u helemaal tevreden bent! Laat me dus vooral weten wat er anders of beter kan. Ik hou graag rekening met uw wensen. Ik verzorg uw buffet dat ook met veel plezier tot in de puntjes. Samen stemmen we het menu af en ik regel de details. Zo gaat dat bij Lekkers aan de Linge ongeveer in zijn werk:


  1. Eerst hoor ik waar, wanneer en voor hoeveel personen u uw warm en koud buffet wilt laten organiseren.
  2. Ik stel op basis van uw wensen een menu samen, compleet met eventuele dranken en nagerechten.
  3. Zodra het menu is goedgekeurd, begin ik met het voorbereiden voor uw buffet!
  4. Op de dag van het buffet ben ik ruim op tijd bij u in huis. Afhankelijk van wat u wilt, maak ik de gerechten op locatie klaar of lever ik alles compleet bij uw af.
  5. Het buffet met warme en koude gerechten begint als de gasten gearriveerd zijn. Samen zorgen jullie voor een gezellige avond en ik voorzie jullie daarbij van eten en drinken.
  6. Ik ruim na het buffet al mijn spullen weer op. Geniet na van een heerlijk buffet en een gezellig samenzijn!


Lekkers aan de Linge verzorgt niet alleen het eten en drinken van uw hapjesbuffet, maar ook de aankleding is in goede handen. Van bestek en glaswerk tot het servies en tafellinnen: ik neem graag al uw zorgen weg! Ik regel ook graag meer tafels of stoelen: zo eenvoudig is het om uw hapjesbuffet te laten organiseren door Lekkers aan de Linge.

Hoeveel kosten het hapjesbuffet aan huis?

Afhankelijk van uw wensen, het aantal gasten en de reisafstand worden de kosten voor uw hapjesbuffet aan huis bepaald. Lekkers aan de Linge heeft de opstartkosten van €… voor uw warm en koud buffet aan huis. Daarnaast kunt u rekening houden met een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u graag weten wat uw hapjesbuffet kost bij Lekkers aan de Linge? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte.

Reserveer uw hapjesbuffet aan huis!

Ik ben benieuwd wat ik voor u kan betekenen en heb erg veel zin om u en uw gasten te verwennen met heerlijke hapjes en een mooie aankleding. Reserveer uw hapjesbuffet aan huis door het onderstaande contactformulier in te vullen, dan laat ik u binnen 48 uur weten of het gaat lukken en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Als u liever wilt bellen of mailen, kan dat natuurlijk ook. Bereik Lekkers aan de Linge op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een hapjesbuffet aan huis?

De buffetten van Lekkers aan de Linge zijn allemaal uniek, doordat ik graag maatwerk lever en dus rekening houd met de wensen van de gasten. Daarom hangen de kosten erg af van het aantal personen, het menu en uw verdere wensen. Lekkers aan de Linge heeft de opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Benieuwd wat uw hapjesbuffet aan huis zou gaan kosten? Neem dan zeker vrijblijvend contact met mij op!

Ik volg een dieet of ben vegetariër, wordt daar rekening mee gehouden?

Het hapjesbuffet aan huis heeft geen vast menu. Mijn ervaring breidt zich uit over veel verschillende stijlen, dus ik heb altijd wel ideeën om van uw buffet aan huis een succes te maken. Laat de speciale wensen of voorkeuren van u en uw gasten gerust weten, dan maak ik een voorstel op maat.

Hoeveel soorten eten heeft mijn hapjesbuffet?

Hoeveel verschillende soorten aan eten uw hapjesbuffet aan huis heeft, hangt af van uw wensen. Ik probeer in ieder geval een variatie aan hartig en zoet en grotere en kleinere hapjes te maken. In overleg is alles mogelijk. Ik werk graag aan verschillende soorten cakes of koekjes, sauzen, broodjes, salades, vlees- en visstukjes of vegetarische hapjes. Op basis van uw wensen stel ik een menu samen, dat helemaal past bij uw wensen!

Is Lekkers langs de Linge beschikbaar door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar ik werk graag door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u een buffet aan huis kom verzorgen? Neem dan zeker contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.