Hapjes aan huis High Tea


Geniet van een heerlijke high tea aan huis, geheel verzorgd door Lekkers aan de Linge. Of je nou iets te vieren hebt, of gewoon zin heeft in een gezellige high tea met je vriendinnen: met mijn hapjes aan huis zit je goed! Een high tea op maat, volledig aangepast aan uw wensen en voorkeuren.

High Tea aan huis

Het organiseren van een high tea bij je thuis kan best stressvol zijn. Hiervoor moet namelijk van alles gebeuren: er moeten mensen worden uitgenodigd, hapjes worden gemaakt, er moet gezorgd worden voor vermaak en ondertussen zit je met de bediening! Gelukkig staat Lekkers aan de Linge klaar om voor jou een heerlijke high tea te verzorgen op een vertrouwde locatie. Jullie worden volledig in de watten gelegd door mij, het enige wat jullie nog hoeven te doen is genieten. Zo wordt uw hapjes aan huis high tea een feestje voor iedereen!

Thuis uiteten

Thuis uiteten is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Steeds vaker kiezen we ervoor om niet naar een restaurant te gaan, maar het restaurant bij ons te laten komen. Logisch ook, want thuis uiteten is heerlijk!

Ik werk het liefst met zoveel mogelijk lokale en verse producten. Hebben u of uw gasten speciale wensen? Laat het dan gerust weten, ik pas me graag aan! Zo creëren we samen een fantastische smaakbeleving!


  • Een volledig menu, afgestemd op uw wensen
  • Verse en lokale producten
  • Complete ontspanning; van menu tot aankleding, alles wordt geregeld!

Hoe worden hapjes aan huis geregeld?

Uw high tea is pas echt geslaagd als u en uw gasten 100% tevreden zijn! Ik doe er dan ook alles aan om u compleet te ontzorgen. Samen stemmen we uw high tea met hapjes en drankjes af. Als u ervoor kiest om met Lekkers aan de Linge een feestje te organiseren, gaat dat ongeveer zo:


  1. Samen bepalen we wanneer en voor hoeveel personen uw high tea aan huis is.
  2. Ik stel een heerlijk menu aan hapjes en drankjes samen op basis van uw wensen.
  3. Als u het menu hebt goedgekeurd, begin ik met de voorbereidingen!
  4. Op de dag van uw high tea ben ik ruim van te voren aanwezig om alles klaar te zetten. Afhankelijk van uw wensen maak ik de hapjes op locatie klaar of lever ik alles compleet bij u af.
  5. Als de gasten gearriveerd zijn, kan de high tea beginnen. Ik zorg voor het eten en drinken, u voor de gezelligheid!
  6. Na de high tea ruim ik al mijn spullen weer op. Het enige wat u nog hoeft te doen is nagenieten van de heerlijke hapjes aan huis.


Ook de aankleding van uw high tea kan ik voor u regelen. Van servies en glaswerk tot bestek en tafellinnen: ik neem het allemaal mee. Ook een grotere tafel of meer stoelen kan ik voor u verzorgen. Zo eenvoudig is het regelen van hapjes aan huis bij Lekkers aan de Linge.

Wat kost een high tea?

De kosten van een high tea variëren en hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per high tea. Verder kunt u rekening houden met een minimale prijs van €… per persoon. Benieuwd wat uw high tea kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

High tea reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijk diner bij u thuis? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Een high tea reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een huiskamerdiner?

Een huiskamerdiner is een diner op maat. De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw huiskamerdiner kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

High teas van Lekkers aan de Linge hebben geen vast menu. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen, en heb altijd ideeën om van uw high tea een succes te maken voor iedereen. Hebben u of uw gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

Hoeveel hapjes heeft een high tea?

Hoeveel hapjes uw high tea heeft, hangt af van uw wensen. De meeste high teas hebben een hartige en een zoete lichting met meestal zo’n 9 verschillende soorten hapjes per lichting. Samen stemmen we af hoeveel verschillende hapjes u per lichting wilt. Op basis van uw wensen stel ik een menu voor uw high tea samen, dat helemaal past bij u en uw gasten!

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u een high tea kom verzorgen? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.