Feestelijke borrel

Een fantastische borrel, passend bij uw wensen


Een feest is pas compleet met lekker eten en drinken. Een borrel op locatie past daar perfect bij! Met een borrel van Lekkers aan de Linge weet u zeker dat uw feest een succes wordt.

Feestelijke gelegenheid

De lekkerste hapjes en drankjes, vers bereid en passend geserveerd. Uw borrel krijgt net dat beetje extra wanneer alles klopt. Lekkers aan de Linge verzorgt borrels in verschillende stijlen, allemaal even lekker en perfect passend bij uw wensen. Omdat u uw gasten wilt verwennen, zorg ik dat er voor iedereen wat te kiezen valt. Zo is uw feestelijke borrel gegarandeerd een succes! Bent u opzoek naar een wat zakelijkere sfeer? Wij bieden ook de mogelijkheid tot een netwerkborrel.

Borrel in uw stijl

Warme en koude hapjes, vlees en vegetarisch, uit het verre buitenland of juist van heel dichtbij. Een borrel in uw stijl sluit perfect aan op uw wensen. Lekkers aan de Linge neemt u al het werk uit handen, zodat u volop kunt genieten van fijne gesprekken en mooie momenten samen. U bepaalt waar en wanneer, samen kiezen we de lekkerste gerechten. Wilt u een mediterrane borrel of kiest u voor Hollandse hapjes? Alles is mogelijk bij Lekkers aan de Linge!


  • Een lekkere en complete borrel, afgestemd op uw wensen
  • Bereid met verse en lokale producten
  • Voor iedere feestelijke gelegenheid te reserveren


Ik werk het liefst met zoveel mogelijk lokale en verse producten. Hebben u of uw gasten speciale wensen? Laat het dan gerust weten, ik pas me graag aan! Zo creëren we samen een fantastische smaakbeleving!

Hoe werkt een borrel door Lekkers aan de Linge?

Uw borrel bepaalt het verloop van de avond en laat onuitwisbare herinneringen achter. Daarom doe ik er alles aan om het u naar wens te maken. Uw borrel stemmen we samen af. Als u ervoor kiest om met Lekkers aan de Linge een borrel te organiseren, gaat dat ongeveer zo:


  1. U geeft aan waar, wanneer en voor hoeveel personen de borrel is. Is er een bepaald thema voor het feest? Dan bespreken we dat ook.
  2. Op basis van uw wensen maak ik een voorstel.
  3. Is het menu naar wens? Dan begin ik met de voorbereidingen!
  4. Op de dag zelf kom ik ruim op tijd naar u toe. Afhankelijk van uw wensen maak ik de borrel op locatie klaar of lever ik de gerechten bij u af.
  5. Het feest kan beginnen! U en uw gasten kunnen genieten van een heerlijke tijd samen.


Naast de borrel zelf, zorg ik desgewenst ook voor de complete aankleding. Servies, glaswerk, bestek en tafellinnen, ik neem het allemaal mee. En is de tafel niet groot genoeg of zijn er meer stoelen nodig? Dan regel ik dat ook. Zo eenvoudig is het regelen van een borrel bij Lekkers aan de Linge.

Wat kost een borrel op locatie?

De kosten van een borrel variëren en hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per borrel. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw borrel kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel

Borrel reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijke borrel bij u op locatie? Een borrel reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een borrel?

Iedere borrel is uniek. De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw borrel kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Een borrel heeft geen vast menu. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen, en heb altijd ideeën om van uw borrel een succes te maken. Hebben u of uw gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

Hoe zit het met het milieu?

Ik vind het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Daarom werk ik het liefst met biologische producten en gebruik ik zo weinig mogelijk plastic.

Ik wil een bedrijfsborrel reserveren, kan dat?

Lekkers aan de Linge verzorgt zowel zakelijk als privé de heerlijkste borrels. Wilt u een borrel bij uw bijeenkomst op het werk of een ander zakelijk evenement? Neem dan gerust contact met mij op, ik denk graag met u mee!

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.