Dineren op een bijzondere locatie


Wilt u eens heerlijk dineren met uw familie, vrienden of een diner voor twee? Hebt u daarbij geen zin om in een druk restaurant te zitten, maar wilt u graag een speciale locatie regelen? Lekkers aan de Linge helpt u graag bij het regelen van een diner op een bijzondere locatie. Van heerlijke gerechten en drankjes tot een prachtige aankleding: ik regel het allemaal voor u.

Dineren aan huis

Als u op zoek bent naar een rustige, bekende en vertrouwde sfeer rondom de dinertafel, maar graag een luxe en geheel verzorgd diner wilt genieten: dan is een diner aan huis de perfecte optie! Als u op zoek bent naar een romantische plek, of een andere bijzondere locatie in gedachten hebt, denk ik ook graag met u mee over de mogelijkheden. Ik geniet ervan om u helemaal in de watten te leggen! Alles wordt tot in de details geregeld door Lekkers aan de Linge, van culinaire gangen tot mooie aankleding en voldoende tafels en stoelen. Geniet zo van een diner met geliefden op een bijzondere locatie! 

Op een bijzondere locatie uiteten

Lekkers aan de Linge verzorgt graag uw diner op een bijzondere locatie. Of dat nu thuis is, of ergens in een rustig plekje in de natuur: ik overleg graag de mogelijkheden met u. Kies voor een rustige en intieme sfeer of juist een vertrouwde en gezellige plek om uiteten te gaan met familie, vrienden of je partner.


Lekkers aan de Linge stelt zelf haar gerechten samen, het liefst met veel lokale en verse producten. Ook speciale wensen verzorg ik echter graag voor u! Laat die wensen dus gerust weten, zodat ik me eraan kan aanpassen. Geniet van het dineren op een bijzondere locatie met een fantastische smaakbeleving en een ultieme sfeer!


  • Overheerlijk & volledig menu naar wens
  • Lokale, verse producten
  • Compleet verzorgd van diner tot aankleding

Hoe kies ik een bijzondere locatie?

Misschien hebt u al een duidelijk idee op welke bijzondere locatie u uw diner zou willen hebben. Overleg met mij over uw locatie en wat de mogelijkheden zijn voor het diner. Ik doe er alles aan om u volledig te laten genieten en tevreden te maken bij uw diner. Kiest u voor een diner op een bijzonder locatie met Lekkers aan de Linge? Dan gaat dat ongeveer zo:


  1. Samen stellen we uw locatie vast, evenals het aantal personen en de datum van uw diner.
  2. Ik stel een heerlijk menu samen op basis van uw wensen, inclusief drinken.
  3. Als het menu is goedgekeurd, begin ik met de voorbereidingen.
  4. Op de dag zelf zorg ik dat het diner op de bijzondere locatie ruim op tijd voor u klaarstaat. Afhankelijk van wat u wilt, maak ik uw menu op locatie klaar of lever ik het menu af.
  5. Zodra uw gasten of partner is gearriveerd, kan het diner beginnen. Geniet van het diner, de gezelligheid en bijzondere sfeer!
  6. Geniet na van het heerlijke dineren op een bijzondere locatie, terwijl ik alles opruim.


Ook de complete aankleding wordt door mij verzorgd. Van servies, glaswerk tot bestek en tafellinnen, dat wordt allemaal geregeld als u dat wilt! Ook als er een grotere tafel of meer stoelen nodig zijn kan ik dat voor u op de bijzondere locatie regelen. Dineren op een bijzondere locatie doet u bij Lekkers aan de Linge.

Wat kost een diner op bijzondere locatie?

De kosten van dineren op een bijzondere locatie variëren en hangen af van de locatie, het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge werkt met opstartkosten van €… per diner. Verder kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw diner op bijzondere locatie kost bij Lekkers aan de Linge? Neem contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Dineren op bijzondere locatie

Hebt u al ideeën voor uw diner op een bijzondere locatie? Ik ben heel benieuwd naar uw plannen en hoe ik u daarbij mag helpen. Een diner op locatie reserveren en uw vragen stellen doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Binnen 48 uur neem ik contact met u op. Ook kunt u uiteraard bellen of mailen. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Welke bijzondere locaties kan ik kiezen?

Bij Lekkers aan de Linge zijn een heleboel locaties die u maar wilt mogelijk. Graag overleg ik over de gewenste locatie van uw diner. Als u uw diner thuis wilt organiseren, kan dat uiteraard. Maar ook als u voor een ander soort locatie kiest in de natuur of ergens in de stad: ik kijk graag met u naar de mogelijkheden voor uw locatie!

Wordt er rekening gehouden met vegetarische wensen of diëten?

Ik stel altijd een menu samen per diner dat ik verzorg. Dit betekent dat ik al uw wensen en de wensen van uw gasten mee kan nemen in uw diner op een bijzondere locatie. Of het nu gaat om een allergie, dieet, zwangerschap of een vegetariër: laat speciale wensen en voorkeuren aan mij weten, dan doe ik een voorstel op maat. Zo regelen we samen een onvergetelijk diner op locatie.

Hoeveel gangen heeft een diner op bijzondere locatie?

Dit hangt volledig af van uw wensen. Het gemiddelde diner heeft minimaal 3 gangen, maar ook 4, 5, 6 of zelfs 7 gangen is een mogelijkheid bij Lekkers aan de Linge! Ik stel een menu samen op basis van uw wensen, zodat het diner helemaal past bij uw gelegenheid en locatie!

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge werkt vanuit de Betuwe door heel Nederland. Benieuwd of uw woonplaats of bijzondere locatie ook binnen mijn werkgebied valt? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een maatwerk voorstel voor uw diner op een bijzondere locatie.