Zakelijk diner

Dineren op een bijzondere locatie

Huiskamerdiner

Bedrijfsdiner

Diner op locatie

Diner aan huis geleverd

Buffet of diner

21 diner laten organiseren

21 diner

Voor een onvergetelijk diner is Lekkers aan de Linge uw culinaire partner. Of het nu gaat om een intiem huiskamerdiner, een sprankelend 21 diner of een indrukwekkend bedrijfsdiner, Lekkers aan de Linge staat voor u klaar om een buitengewone culinaire ervaring voor u te creëren die uw verwachtingen te boven gaan!


Huiskamerdiner

Voor een unieke en intieme dinerervaring in de comfortabele omgeving van jouw eigen huis bieden wij ons huiskamerdiner aan. De volledige verantwoordelijkheid voor zowel de voorbereiding en het koken neem ik op me. Zo kunnen u en uw gasten zorgeloos genieten van een heerlijke maaltijd. Met aandacht en detail voor persoonlijke smaakvoordeuren, creëer ik een op maat gemaakt menu dat perfect past bij de gelegenheid en sfeer die u voor ogen heeft. Van verfijnde voorgerechten tot smaakvolle hoofdgerechten en verrukkelijke desserts, elk gerecht wordt met zorg en passie bereid om van uw huiskamerdiner een onvergetelijke ervaring te maken.


Bedrijfsdiner

Bij Lekkers aan de Linge begrijpen we het belang van een geslaagd en succesvol bedrijfsdiner. Of het nu gaat om een formele zakenbijeenkomst of een informele jubileumviering of teamuitje, ik zorg ervoor dat uw bedrijfsdiner een geweldige indruk zal maken. Door mijn jarenlange ervaring met horeca en hotels heb ik ruime ervaring in het bedienen van bedrijven van verschillende groottes en sectoren. Speciaal voor uw diner creëer ik een menu dat perfect aansluit op uw specifieke wensen en behoeften van u en uw bedrijf. Van verfijnde voorgerechten tot culinaire hoogstandjes, bij Lekkers aan de Linge ontvangt u een onvergetelijke en smaakvolle ervaring. Met aandacht voor timing, presentatie en service, zorg ik ervoor dat uw bedrijfsdiner een waar succes wordt waar uw gasten nog lang over zullen napraten.


Hoe werkt een diner bij Lekkers aan de Linge?

Lekkers aan de Linge doet ik er alles aan om het u naar wens te maken. Uw diner stemmen we samen af. Als u ervoor kiest om met Lekkers aan de Linge een diner te organiseren, gaat dat ongeveer zo:


  1. U geeft aan waar, wanneer en voor hoeveel personen het diner is.
  2. Op basis van uw wensen maak ik een voorstel.
  3. Is het menu naar wens? Dan begin ik met de voorbereidingen!
  4. Op de dag zelf kom ik ruim op tijd naar u toe. Afhankelijk van uw wensen maak ik het diner op locatie klaar of lever ik de gerechten bij u af.
  5. Het diner kan beginnen! Alles is aanwezig om echt even te ontspannen.


Naast het diner zelf, zorg ik desgewenst ook voor de complete aankleding. Servies, glaswerk, bestek en tafellinnen, u hoeft zich nergens zorgen om te maken want ik neem het allemaal mee. Is de tafel niet groot genoeg of zijn er meer stoelen nodig? Dan regel ik dat ook. Zo eenvoudig is het regelen van een diner bij Lekkers aan de Linge.