Diner op locatie

Een compleet verzorgd diner bij u op locatie


Een huiskamerdiner, bedrijfsdiner of 21 diner. Een diner op locatie is een goede oplossing voor veel verschillende gelegenheden. Lekkers aan de Linge verzorgt verschillende diners, passend bij uw wensen en voorkeuren.

Huiskamerdiner

Of u nou iets te vieren heeft of gewoon zin heeft in luxe diner bij u thuis, met een huiskamerdiner zit u altijd goed! Lekkers aan de Linge verzorgt huiskamerdiners die passen bij u. Een diner op maat, volledig aangepast aan uw wensen en voorkeuren. Benieuwd hoe een huiskamerdiner eruit ziet?

21 diner op locatie​

Je wordt maar één keer 21. En dat is reden om groots uit te pakken! Lekkers aan de Linge verzorgt graag jouw 21 diner. Of je het bij je ouders thuis viert of op een andere locatie, jouw 21 diner wordt een speciale avond. Het menu bepalen we samen, zodat het volledig past bij jouw wensen en thema.

Even voorstellen

Over Lekkers aan de Linge

Mijn naam is Dorien de Jong, trotse eigenaar van Lekkers aan de Linge. Koken is mijn passie, zorgen zit in mijn DNA.


Het klinkt misschien cliché, maar koken is mijn passie. Het liefst sta ik uren in de keuken om verschillende gerechten te maken. Ik hou enorm van variatie en ben van bijna alle markten thuis, maar het allerliefst kook ik mediterraans.


Met Lekkers aan de Linge verzorg ik jaarlijks veel verschillende maaltijden. Van crew catering tot diner op locatie en van lunches tot borrels. Omdat ik geloof dat eten een belangrijk onderdeel van het leven is, werk ik het liefst met verse en lokale ingrediënten. Zo zorg ik niet alleen goed voor u, maar ook voor de wereld om ons heen.


Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl