Diner aan huis geleverd


Vier uw feestje met Lekkers aan de Linge. Uw diner wordt aan huis geleverd, inclusief prachtige aankleding van de tafel, voldoende stoelen en een heerlijk menu. We letten op uw persoonlijke wensen bij het bereiden van een diner aan huis voor u. Geniet dus van een maatwerk diner, vol heerlijke smaken en met de lekkerste drankjes.

Dineren in uw huis

Het organiseren van een diner in uw eigen huis kan best een stressvolle aangelegenheid zijn. Zeker wanneer u een aantal gasten hebt uitgenodigd, wilt u graag dat alles op rolletjes verloopt en er gezelligheid is. Als u uw diner aan huis ter gelegenheid van uw verjaardag of een jubileum of gewoon voor de gezelligheid laat regelen door Lekkers aan de Linge, bent u van heel wat zorgen verlost. U hoeft zich dan enkel te focussen op het vermaak van de gasten en te genieten van het eten en drinken. Ik geniet ervan om u volledig in de watten te leggen!

Luxe diner thuisbezorgd

Het wordt steeds populairder om uit eten te gaan in de huiskamer en dus het luxe diner thuis te laten bezorgen. Het restaurant naar jou toe laten komen, in plaats van naar een restaurant gaan: veel makkelijker en bovendien een stuk vertrouwder. Uit eten gaan in de huiskamer is heerlijk! Laat uw 3-gangen diner dus zeker thuisbezorgen of thuis bereiden. Lekkers aan de Linge komt graag bij u langs.

Het liefst werkt Lekkers aan de Linge met lokale en verse producten in haar gerechten. Hebt u nog speciale wensen voor de maaltijd of een bepaald dieet? Ik pas me graag aan, zodat we samen een fantastische avond kunnen creëren.


  • Een menu naar uw wens
  • Verse ingrediënten van lokale oorsprong
  • Volledige ontzorging, van eten tot aankleding!

Diner voor twee thuisbezorgen

Alleen als u 100% tevreden bent met het diner dat Lekkers aan de Linge aan huis heeft geleverd, is een opdracht van mij écht geslaagd. Ik doe er dan ook alles aan om u compleet te ontzorgen. Stel dat u een diner voor twee wilt laten thuisbezorgen, dan gaat dat ongeveer zo in zijn werk:


  1. Eerst stemmen we af waar en wanneer jullie van het diner voor twee gaan genieten.
  2. Ik stel op basis van uw wensen een heerlijk menu samen, inclusief wijnen en andere drankjes.
  3. Als het menu is goedgekeurd, begin ik met de voorbereidingen.
  4. Op de dag van het diner voor twee ben ik ruim van te voren aanwezig. Ik kleed alles dan mooi aan en afhankelijk van uw wensen bereid ik de gerechten op locatie of lever ik ze compleet af.
  5. Samen kunnen jullie gaan genieten van het diner voor twee!
  6. Ik ruim na het diner voor twee mijn spullen weer op, zodat u enkel nog hoeft na te genieten van een heerlijk diner voor twee, thuisbezorgd!


Zoals hierboven al kort vermeld, zorg ik naast het diner ook voor de complete aankleding. Ik kan u van dienst zijn met servies, bestek, glaswerk en tafellinnen. Ook als er meer stoelen nodig zijn of de tafel niet groot genoeg is, neem ik deze meubelen graag mee. Regel uw diner voor twee bij Lekkers aan de Linge! 

Kosten diner aan huis

Voor een groot deel hangen de kosten voor uw diner aan huis geleverd af van uw wensen voor het menu, het aantal gasten en de reisafstand voor Lekkers aan de Linge. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per diner aan huis. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Vraag zeker een vrijblijvend voorstel aan voor uw diner aan huis geleverd! We informeren u graag over de mogelijkheden.

4-gangen menu thuis

Hebt u al bedacht wanneer u gaat genieten van een 4-gangen diner aan huis geleverd? Lekkers aan de Linge is benieuwd naar uw plannen, reserveer dus zeker uw diner aan huis! Een 4-gangen diner thuis reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠