CREW CATERING

Compleet verzorgde crew catering, voor ieder gewenst moment!


U wilt het uw gasten naar de zin maken, of het nu ontbijt, lunch of diner betreft. Crew catering is voor veel verschillende gelegenheden de perfecte oplossing! Lekkers aan de Linge verzorgt verschillende maaltijden, passend bij uw wensen en voorkeuren.

Diner of buffet

Een zakelijk programma met activiteiten in de avond? Dan kan een heerlijk buffet of diner natuurlijk niet ontbreken. Lekkers aan de Linge verzorgt uw buffet of diner precies zoals u dat wilt.

Lunch

De lunch heeft bij een zakelijke bijeenkomst vaak een prominente plek. En dat is niet zo gek, aangezien het u en uw gasten de gelegenheid geeft om even op adem te komen en energie te krijgen voor de rest van het programma. Lekkers aan de Linge verzorgt uw lunch precies zoals u dat wilt.

Ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Ontbijten mag dan ook iets bijzonders zijn, het is tenslotte het startmoment van uw dag! Lekkers aan de Linge verzorgt uw ontbijt precies zoals u dat wilt.

Even voorstellen

Over Lekkers aan de Linge

Mijn naam is Dorien de Jong, trotse eigenaar van Lekkers aan de Linge. Koken is mijn passie, zorgen zit in mijn DNA.


Het klinkt misschien cliché, maar koken is mijn passie. Het liefst sta ik uren in de keuken om verschillende gerechten te maken. Ik hou enorm van variatie en ben van bijna alle markten thuis, maar het allerliefst kook ik mediterraans.


Met Lekkers aan de Linge verzorg ik jaarlijks veel verschillende maaltijden. Van crew catering tot diner op locatie en van lunches tot borrels. Omdat ik geloof dat eten een belangrijk onderdeel van het leven is, werk ik het liefst met verse en lokale ingrediënten. Zo zorg ik niet alleen goed voor u, maar ook voor de wereld om ons heen.


Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl