Catering Geldermalsen


Of u nou iets te vieren heeft, een evenement voorzien moet worden van eten, gewoon zin heeft in luxe diner bij u thuis: met de catering van Lekkers aan de Linge zit u goed! Lekkers aan de Linge verzorgt catering die bij u past. Een ontbijt, lunch, buffet of diner op maat, volledig aangepast aan uw wensen en voorkeuren.

Catering aan huis

Het verzorgen van een maaltijd aan huis voor een groter gezelschap kan best stressvol zijn. Je moet immers de gasten verwelkomen, koken, zorgen voor vermaak en ondertussen de tafel nog dekken! Gelukkig kan dat ook anders. Laat u in de watten leggen door mij! Lekkers aan de Linge zorgt voor alles, zodat u en uw gezelschap volledig kunnen ontspannen. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van mijn catering. Lekkers aan de Linge als uw cateraar verzorgt de bereiding van het menu, aankleding van de locatie en het opruimen na de maaltijd. U hebt dan genoeg gelegenheid om uw gasten te spreken en te vermaken. Zo wordt uw ontbijt, lunch, buffet of diner aan huis een feestje, voor iedereen!

Catering met voortreffelijke gerechten

Bij Lekkers aan de Linge geniet u van de beste en mooiste gerechten, klaargemaakt door mij. Ik werk graag met verse en lokale producten, maar ik schrik ook niet terug voor exotischere gerechten en maaltijden uit verre landen. Lekkers aan de Linge is van alle markten thuis als uw cateringbedrijf. Geef enkel uw wensen door en wij verzorgen uw feest! Samen verzorgen we een ultieme smaakbeleving, welk soort feest u ook geeft.


  • Jubilea en verjaardagen
  • Bedrijfsfeesten
  • Cursussen en evenementen

Hoe werkt de catering door Lekkers aan de Linge?

Allereerst is het belangrijk om uw datum tijdig te reserveren. Zo weet u zeker dat ik de catering kan komen verzorgen bij uw gelegenheid. In overleg bepalen we vervolgens de vorm van catering die het best bij uw wensen past. De catering die ik voor jullie verzorg is namelijk pas echt geslaagd als u 100% tevreden bent! Als u kiest voor Lekkers aan de Linge als uw cateringbedrijf, gaat dat ongeveer zo:


  1. U geeft door waar, wanneer en voor hoeveel personen u catering nodig heeft en of er eventueel een thema aan de gelegenheid verbonden is.
  2. Ik stel een menu samen naar wens, compleet met dranken en eventueel nagerechten, etc.
  3. Als het menu naar wens is, begin ik met het voorbereiden van de catering!
  4. Op de dag van de catering kom ik ruim op tijd naar u toe. Afhankelijk van uw wensen maak ik de gerechten op locatie klaar, of lever ik alles compleet bij uw af.
  5. Zodra alle gasten gearriveerd zijn, kan er worden genoten van de heerlijke gerechten en dranken onder een gezellig gesprek of activiteit.
  6. Na uw feestje ruim ik al mijn spullen weer op. Het enige wat u nog hoeft te doen is nagenieten van een heerlijke catering op locatie.


Als cateringbedrijf zorg ik ook voor de complete aankleding als u dat wenst. Glaswerk, bestek, servies en tafellinnen, ik neem het allemaal mee. Ook als er een grotere tafel moet komen of meer stoelen nodig zijn, regel ik dat. Zo eenvoudig is het regelen van de catering bij Lekkers aan de Linge.

De kosten voor catering

De kosten van uw catering variëren en hangen af van het aantal gasten en het menu. Bent u benieuwd wat catering voor uw gelegenheid kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel. Ik informeer u graag over de prijzen van verschillende soorten menu's en denk ook graag met u mee over verschillende prijsopties. 

Reserveer uw cateringbedrijf

Wanneer wilt u genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, buffet of diner op locatie? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Het reserveren voor uw feest doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl