Catering borrel

Laat je borrel verzorgen door mijn catering! Of er nu wat te vieren is, zoals een verjaardag, mijlpaal of nieuwe zakenrelatie: ik ontzorg u graag met een catering menu naar wens op een locatie naar wens. Lekkers aan de Linge staat klaar voor uw borrel op maat!

Borrel aan huis

Het uitnodigen van gasten bij je thuis voor een maaltijd of borrel kan best stressvol zijn, ondanks dat je huis wel een vertrouwde en daarmee veel gewenste plaats is. Er moet immers van alles gebeuren: van een lekker menu tot een goed vermaak, van een opgeruimd huis tot een sfeervolle aankleding. Lekkers aan de Linge staat voor u klaar om uw ruimte aan te kleden en uw menu en dranken te verzorgen. Op die manier hoeft u zich enkel nog bezig te houden met uw gasten. Op die manier wordt uw borrel aan huis een feestje voor allemaal. 

Borrel op locatie

De borrel catering van Lekkers aan de Linge staat ook voor u klaar op andere locaties naar wens. U kunt dus kiezen voor het uitnodigen van familie of vrienden bij u thuis, maar als het een gaat om een business event, kom ik ook graag bij u op het kantoor of op een andere plek.


Bij het bereiden van borrelhapjes en drankjes werk ik het liefst met zoveel mogelijk lokale en verse producten. Als u of uw gasten echter speciale wensen hebben bij de borrel, hoor ik die graag. Zo realiseer ik een menu naar uw wens en is er voor ieder wat wils.


  • Een compleet menu naar uw wens
  • Verse en lokale producten
  • Alles wordt geregeld, van menu tot aankleding!

Hoe werkt een borrel bij Lekkers aan de Linge?

Ik verzorg de catering van uw borrel met veel plezier, maar ben pas blij met een borrel als u helemaal tevreden bent. Vandaar dat ik er alles aan doe om uw wensen te realiseren en u compleet te ontzorgen. Samen stemmen we menu, aankleding en opruiming af. Als u ervoor kiest om met Lekkers aan de Linge een borrel te organiseren, gaat dat ongeveer zo:


  1. Samen bepalen we waar, wanneer en voor hoeveel personen uw borrel is.
  2. Ik stel een hapjes- en drankjeskaart naar wens samen voor uw borrel.
  3. Is het menu naar wens? Dan begin ik met de voorbereidingen!
  4. Op de dag zelf kom ik ruim op tijd naar u toe. Afhankelijk van uw wensen maak ik de gerechten op locatie klaar, of lever ik alles compleet bij uw af.
  5. Als de gasten gearriveerd zijn kan uw borrel beginnen. Ik zorg voor het eten en drinken, u voor de gezelligheid!
  6. Na de borrel ruim ik al mijn spullen weer op. Zo hoeft u enkel te genieten en contact te maken met uw gasten!


Naast het verzorgen van het menu van de borrel, zorg ik ook voor de complete aankleding. Servies, glaswerk, bestek en tafellinnen, ik neem het allemaal mee. En is de tafel niet groot genoeg, of zijn er meer stoelen nodig? Dan regel ik dat ook. Zo eenvoudig is het hebben van catering door Lekkers aan de Linge.

Wat kost een borrel?

De kosten van een borrel variëren en hangen af van het aantal gasten en de hapjes en drankjes. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per borrel. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw borrel naar wens kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Borrel reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijke borrel bij u thuis? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Het reserveren van uw borrel doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Ook als u liever belt of mailt, kan dat uiteraard. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl