Catering aan huis

Een compleet verzorgd ontbijt, diner, lunch of hapjes bij u op locatie


Heeft u een feestje of evenement aan huis en bent u op zoek naar een cateraar? Lekkers aan de Linge verzorgd de lekkerste catering aan huis voor u. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, gender reveal of iets anders, ik ben er voor u. Op zulke momenten wilt u genieten van en met de mensen om u heen. Ik denk graag met u mee wat betreft thema, dieetwensen of voedselallergieën. Geen wens is te groot en geen idee is mij te gek. Ik zorg voor het eten en het drinken, u voor de gezelligheid.

Tapas aan huis

Lekkers aan de Linge is erg veelzijdig en in bijna alle keukens thuis. Dus of u nu zin heeft in tapas aan huis of een warm en koud buffet wij maken het voor u. Bij tapas kunt u bijvoorbeeld denken aan calamaris, aïoli, een gazpacho of albondigas. En u bent ook nog eens verzekerd van de beste, verse en lokaal bereide ingrediënten. Ook probeer ik veel met duurzame producten te werken, zo gaat goed eten en zorgen voor de wereld om ons heen hand in hand samen.

Feestje thuis laten verzorgen

Feestjes zijn leuk en gezellig, maar nemen vaak de nodige stress met zich mee. Bij Lekker aan de Linge proberen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Samen gaan we een menu samenstellen, geheel naar jullie wensen. We bepalen de waar, wanneer en voor hoeveel personen u catering nodig heeft. Geeft u een themafeestje? Geen probleem, dan bespreken we dat ook. Naast de hapjes en het eten kan ik ook wijn en andere drankjes voor u regelen. Om u nog meer zorgen te ontnemen kan Lekkers aan de Linge ook de complete aankleding verzorgen. Servies, glaswerk, tafellinnen, bestek, allemaal neem ik het mee. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten en uw gasten te entertainen. Zo eenvoudig is het een feestje thuis laten verzorgen door Lekkers aan de Linge. En als u onverwachts wat ruimte en/of stoelen te kort zorg ik voor extra stoelen. Na afloop van de avond ruim ik alles netjes op en laat u met een schoon huis achter, wel zo fijn. Het enige wat u hoeft te doen is nagenieten van een geslaagde avond.

Diner aan huis geleverd

Geen feestje, maar wel een dinerparty? Lekkers aan de Linge levert ook diner aan huis, een huiskamerdiner als het ware. Of u nu iets te vieren heeft of gewoonweg zin heeft in een luxe diner bij u thuis, als u voor een huiskamerdiner kiest zit u altijd goed. Ook hierbij is het mogelijk om alles af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en (dieet)wensen. Net als bij een buffet of catering aan huis stemmen we eerst alles samen af waarna ik een menu een offerte voor u maak. Vervolgens start ik met de voorbereidingen en op de dag zelf zorg ik dat alles tot in de puntjes verzorgd is en u kunt genieten van mijn kookkunsten. Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland.

Warm en koud buffet

Wij bieden ook de mogelijkheid tot een warm en koud buffet aan huis. Hierbij kunt u denken aan hapjes zoals een frisse pastasalade, een garnalen cocktail of een lekkere soep. Liever een Indonesisch buffet? Geen probleem, ook dit behoort tot één van onze vele mogelijkheden. Dan kunt u denken aan gerechten zoals bam goreng, Gado gado of een saoto soep. Tegenwoordig kiezen meer en meer mensen voor het de optie van een buffet. Dit kan zowel thuis of op locatie. Het voordeel van een buffet is dat uw gasten zelf kunnen kiezen wat en hoeveel ze eten. Daardoor is iedereen ook aan het wandelen minder statisch. Heeft u zelf een idee hoor ik dit graag want ik denk graag mee en leg mijn klanten graag in de watten.


Catering aan huis reserveren

Wanneer wilt u gaan genieten van een compleet verzorgde middag of avond met catering? Het reserveren of aanvragen hiervan is eenvoudig en kunt u op drie manieren doen. U kunt ons contactformulier invullen, bellen naar 0651642872 of u kunt mailen naar info@lekkersaandelinge.nl. Ik ben heel enthousiast en benieuwd om uw plannen te horen en samen te kijken hoe ik u hierbij kan helpen.

Even voorstellen

Over Lekkers aan de Linge

Mijn naam is Dorien de Jong, trotse eigenaar van Lekkers aan de Linge. Koken is mijn passie, zorgen zit in mijn DNA.


Het klinkt misschien cliché, maar koken is mijn passie. Het liefst sta ik uren in de keuken om verschillende gerechten te maken. Ik hou enorm van variatie en ben van bijna alle markten thuis, maar het allerliefst kook ik mediterraans.


Met Lekkers aan de Linge verzorg ik jaarlijks veel verschillende maaltijden. Van crew catering tot diner op locatie en van lunches tot borrels. Omdat ik geloof dat eten een belangrijk onderdeel van het leven is, werk ik het liefst met verse en lokale ingrediënten. Zo zorg ik niet alleen goed voor u, maar ook voor de wereld om ons heen.


Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl