Buffet of diner

Catering voor buffet of diner, waar en wanneer u dat wilt


Een zakelijk programma met activiteiten in de avond? Dan mag een buffet of diner niet ontbreken. Lekkers aan de Linge verzorgt uw buffet of diner precies zoals u dat wilt.

Buffet catering op locatie


Met een buffet op locatie bent u verzekerd van de beste verse en lokale ingrediënten. Lekkers aan de Linge verzorgt buffet en diners in alle soorten en maten, afgestemd op uw wensen! Het enige wat u nog te doen staat is genieten en verder gaan met wat er die dag nog meer gepland is.

Afgestemd op uw wensen

Warme en koude gerechten, drankjes, soepen en salades. Een buffet of diner is er voor u. Het menu stemmen we af op uw wensen, zodat u echt kunt genieten. U bepaalt waar en wanneer, samen bepalen we de vorm. Kiest u voor een buffet, een gangenmenu of iets er tussenin? Alles is mogelijk bij Lekkers aan de Linge!


  • Een lekker en compleet diner, afgestemd op uw wensen
  • Verse en lokale producten
  • Voor iedere gelegenheid, van zakelijk tot privé


Ik werk het liefst met zoveel mogelijk lokale en verse producten. Hebben u of uw gasten speciale wensen? Laat het dan gerust weten, ik pas me graag aan! Zo creëren we samen een fantastische smaakbeleving!

Hoe werkt catering bij diner of buffet door Lekkers aan de Linge?

Een diner voorbereiden kan nogal wat stress geven. Daarom neem ik u graag al het werk uit handen. Uw diner stemmen we samen af, ik doe de rest. Als u ervoor kiest om met Lekkers aan de Linge een diner te organiseren, gaat dat ongeveer zo:


  1. U geeft aan waar, wanneer en voor hoeveel personen het diner is. Is er een bepaald thema? Dan hoor ik dat graag!
  2. Op basis van uw wensen maak ik een voorstel.
  3. Is het menu naar wens? Dan begin ik met de voorbereidingen!
  4. Op de dag zelf kom ik ruim op tijd naar u toe. Afhankelijk van uw wensen maak ik het diner op locatie klaar of lever ik de gerechten bij u af.
  5. De avond kan beginnen! Alle gerechten zijn met smaak bereid, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een onbezorgde maaltijd.
  6. Na het diner ruim ik af. U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken!


Naast het diner zelf, zorg ik desgewenst ook voor de complete aankleding. Servies, glaswerk, bestek en tafellinnen, ik neem het allemaal mee. En is de tafel niet groot genoeg of zijn er meer stoelen nodig? Dan regel ik dat ook. Zo eenvoudig is het regelen van een diner bij Lekkers aan de Linge.

Wat kost een diner of buffet?

De kosten van catering bij een diner of buffet variëren en hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per avond. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw avond kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Diner of buffet reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijk diner of buffet bij u op locatie? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Een avond reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een diner of buffet?

Iedere avond is uniek. De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw avond kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Een diner of buffet heeft geen vast menu. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen, en heb altijd ideeën om van uw avond een succes te maken. Hebben u of uw gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

Hoe zit het met het milieu?

Ik vind het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Daarom werk ik het liefst met biologische producten en gebruik zo weinig mogelijk plastic.

Mijn evenement of bijeenkomst heeft meerdere data. Kan ik een meerdere diners reserveren?

Bij Lekkers aan de Linge is het mogelijk om een reeks van diners te reserveren. Ik neem het regelwerk u graag uit handen. En heeft dezelfde groep vaker een diner of buffet nodig? Dan wissel ik af in gerechten, zodat er voldoende variatie is.

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.