Buffet aan huis


Geen zin om te koken of heeft u iets te vieren? Lekkers aan de Linge verzorgd het lekkerste buffet bij u aan huis. Of u nu zin heeft in Italiaans, tapas of een koud buffet, Lekkers aan de Linge heeft een breed assortiment aan buffet arrangementen. Ik ben van bijna alle keukens thuis. Met alles streef ik naar het leveren van kwaliteit producten, innovatieve gerechten en het beleven van een ware smaaksensatie. Met mijn koken probeer ik niet alleen goed te zorgen voor u, maar ook voor de wereld om ons heen. Daarom werk ik het liefst met enkel verse en lokale ingrediënten. 

Luxe buffet thuis

Met verse, lokaal bereide ingrediënten afgestemd op uw wensen bent u zeker van een luxe buffet bij u thuis. Laat de voorbereidingsstress en het afruimen over aan mij en geniet onbezorgd van één van de luxe buffetten of diners. Lekkers aan de Linge neemt u bovendien ook de complete zorg van de aankleding van uw diner uit handen. Tafellinnen, glaswerk en bestek, ik ontzorg u daar graag in. En is uw tafel niet groot genoeg of zijn er niet genoeg stoelen? Ook dat regel ik voor u.

Luxe buffet op locatie

Heeft u binnenkort een evenement? Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of een zakelijk bijeenkomst, ook dan kan ik een luxe buffet op locatie leveren. Het regelen van een luxe buffet op locatie kan veel stress met zich meebrengen: er moeten gerechten worden bereid, gasten vragen uw aandacht en moeten geëntertaind worden en het liefst wilt u de vaat ook gelijk weggeruimd hebben. Ik denk graag met u mee van begin tot eind en van A tot Z. Samen bepalen we uw wensen en maken wij een voorstel op maat. Op de dag van het evenement kom ik ruim op tijd naar u toe en begin met de voorbereidingen. Afhankelijk van uw wensen lever ik de gerechten compleet en klaar bij u af of bereid ik ze op locatie voor u. Nadien ruim ik alles weer op en hoeft u enkel nog maar te denken aan uw gasten. Zo eenvoudig is het regelen van een luxe buffet bij Lekkers aan de Linge. Voor iedere gelegenheid, van zakelijk tot privé is Lekkers aan de Linge er voor u.

Warm en koud buffet aan huis

Weet u niet of u zin heeft in wat warms of liever iets koude gerechten? Bij ons kunt een samengesteld menu met verschillende soepen, salades en andere koud en warme gerechten bestellen zodat u optimaal kunt genieten. De menu’s zijn zeer veelzijdig en voor ieder wat wils. Gaat u voor een frisse pastasalade of liever een garnalen cocktail? De mogelijkheden zijn oneindig. Samen gaan we kijken we naar het menu en bepalen het eventuele thema. Met een passie voor eten bereid ik enkel met de verste producten uit de regio en staat een smaakvol warm en koud buffet garant.


Buffet Geldermalsen

Lekkers aan de Linge is gevestigd in Geldermalsen, in de Betuwe. Wij leveren echter door heel Nederland heen van Tiel tot Leerdam en van Apeldoorn tot aan de Achterhoek. Benieuwd of ik ook bij u kom? U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen, dan maak ik graag een voorstel voor u op maat. Geen wens is te gek en geen idee is te groot!


Kosten

De kosten van een diner of buffet variëren van hangen af van het aantal gasten en het menu dat samengesteld is. Wij hanteren opstartkosten van … per avond. U kunt daarnaast rekenen op een minimum prijs van … per persoon. Vraagt u zich af wat een avond bij Lekkers aan de Linge kost? Voor een vrijblijvend voorstel kunt u contact opnemen via onderstaand formulier. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen. Lekkers aan de Linge kunt u bereiken door te bellen naar 0651642872 of te mailen naar info@lekkersaandelinge.nl.

Over Lekkers aan de Linge

Lekkers aan de Linge is in 2018 ontstaan en opgericht door Dorien de Jong. Koken is mijn passie en het liefst sta ik uren in de keuken om verschillende gerechten te maken. Na jarenlange ervaring met werken in hotels en restaurants is het runnen van mijn eigen cateringbedrijf is een droom die uitkomt. Zorgen zit in mijn DNA en verzorg daarom om met liefde en passie uw lunches en borrels. Maar ook voor crew catering en diner op locatie kunt u op mij rekenen. Wanneer mag ik voor u koken?