Buffet aan huis 6 personen


Wilt u graag een buffet aan huis laten bezorgen en daarbij eventueel een mooi aangeklede kamer hebben? Lekkers aan de Linge helpt u graag verder bij het verzorgen van een prettige sfeer en heerlijk eten bij uw verjaardagen, jubilea of andere gelegenheden. 

Buffet aan huis

Met een breed assortiment aan gerechten is een buffet aan huis de perfecte manier om een feest of bijeenkomst te organiseren bij u thuis. Een buffet biedt de flexibiliteit om verschillende gerechten aan te bieden die passen bij de smaak en voorkeuren van uw gasten, en kan gemakkelijk worden aangepast aan de grootte van uw groep. Wanneer Lekkers aan de Linge uw buffet aan huis komt verzorgen, is het enige wat u hoeft te doen genieten. Ik regel uw buffetten aan huis met veel plezier van menu tot aankleding. Samen zorgen we voor een fijne gelegenheid.

Thuis een buffet organiseren

Uiteten gaan bij je thuis wordt steeds populairder. Logisch ook, want je hebt thuis een heerlijk vertrouwde sfeer en je hoeft niet op pad naar een restaurant. Geniet met vrienden, familie of anderen van een heerlijk buffet in een intieme setting.


Lekkers aan de Linge hoort graag wat uw wensen zijn voor het menu. Ik werk het liefst met zoveel mogelijk lokale en verse producten, maar ook als dat niet mogelijk is met uw speciale wensen verzorg ik uw buffet met plezier. Zo zorgen we samen voor een fantastische smaakbeleving!


  • Een compleet menu naar uw wensen
  • Verse en lokale producten
  • Menu tot aankleding: het wordt geregeld!

Hoe werkt een buffet aan huis?

Uw buffet aan huis voor 6 personen is pas echt geslaagd als u 100% tevreden bent! Daarom doe ik er alles aan om u compleet te ontzorgen. Samen stemmen we uw buffet aan huis af. Uw feestje organiseren met Lekkers aan de Linge gaat ongeveer zo:


  1. Samen bepalen we waar, wanneer en voor hoeveel personen uw buffet is.
  2. Op basis van uw wensen stel ik een menu samen, compleet met wijnen en andere drankjes.
  3. Is het menu naar wens? Dan begin ik met de voorbereidingen!
  4. Op de dag zelf kom ik ruim op tijd naar u toe. Afhankelijk van uw wensen maak ik de gerechten op locatie klaar, of lever ik alles compleet bij uw af.
  5. Samen met uw familie, vrienden of andere gasten zorgt u voor de gezelligheid en geniet u van mijn gerechten en dranken!
  6. Na het buffet ruim ik al mijn spullen weer op. Het enige wat u nog hoeft te doen is nagenieten van een heerlijk diner aan huis.


Naast het menu van het buffet, zorgt Lekkers aan de Linge ook met veel plezier voor de complete aankleding. Servies, glaswerk, bestek en tafellinnen, ik neem het allemaal mee. Ik regel ook grotere tafels of meer stoelen als u daarom verlegen zit. Zo eenvoudig is het om uw buffet aan huis te laten organiseren door Lekkers aan de Linge.

Wat kost een buffet aan huis?

De kosten van een huiskamerdiner variëren en hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per buffet. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw buffet aan huis kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Buffet aan huis reserveren

Wanneer wilt u genieten van een heerlijk buffet bij u thuis? Ik kan niet wachten om te horen wat uw plannen zijn en hoe ik u daarbij mag helpen. Uw buffet aan huis voor 6 personen reserveren doet u heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een buffet aan huis?

Een buffet aan huis is maatwerk voor Lekkers aan de Linge. Vandaar dat de kosten variëren en afhankelijk zijn van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw buffet aan huis kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Het menu van uw buffet aan huis staat niet vast. Ik lever maatwerk per buffet en heb ervaring met veel verschillende stijlen. Daarom heb ik altijd ideeën om van uw buffet een succes te maken. Hebben u of uw gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

Wat zit er in mijn buffet?

Op basis van uw wensen stel ik een menu samen, dat helemaal past bij uw gelegenheid! Geef dus vooral de favoriete gerechten van uw familie of vrienden door, zodat ik deze kan verwerken in het buffet. Samen creëren we een geweldig buffet met een hoop gezelligheid!

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u kom? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.