Borrel catering

Voor als uw feest net dat beetje extra verdient


Privé of zakelijk, een feest is pas compleet met een heerlijke borrel. Met borrel catering door Lekkers aan de Linge weet u zeker dat uw feest een succes wordt! Lekkers aan de Linge verzorgt borrels voor privé en zakelijke gelegenheden. Wanneer staat uw borrel op de planning?

Feestelijke Gelegenheid

Een feest is pas compleet met lekker eten en drinken. Een borrel past daar perfect bij! Met een borrel van Lekkers aan de Linge weet u zeker dat uw feest een succes wordt.

Bedrijfsborrel

Met een bedrijfsborrel bent u verzekerd van een heerlijke avond met uw gasten. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes, leert u uw zakelijke connecties op een andere, meer ontspannen manier kennen. 

Even voorstellen

Over Lekkers aan de Linge

Mijn naam is Dorien de Jong, trotse eigenaar van Lekkers aan de Linge. Koken is mijn passie, zorgen zit in mijn DNA.


Het klinkt misschien cliché, maar koken is mijn passie. Het liefst sta ik uren in de keuken om verschillende gerechten te maken. Ik hou enorm van variatie en ben van bijna alle markten thuis, maar het allerliefst kook ik mediterraans.


Met Lekkers aan de Linge verzorg ik jaarlijks veel verschillende maaltijden. Van crew catering tot diner op locatie en van lunches tot borrels. Omdat ik geloof dat eten een belangrijk onderdeel van het leven is, werk ik het liefst met verse en lokale ingrediënten. Zo zorg ik niet alleen goed voor u, maar ook voor de wereld om ons heen.


Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl