Bedrijfsdiner

Een compleet zakelijk diner bij u op locatie


Overwerken, een feestje of een jubileum. Een bedrijfsdiner is er in vele soorten en maten. Lekkers aan de Linge verzorgt bedrijfsdiners passend bij uw wensen en voorkeuren. Een diner op maat, volledig aangepast aan uw wensen en voorkeuren.

Diner op locatie

Uw medewerkers verdienen een heerlijk diner. Er is een feestje of jubileum of er moet overgewerkt worden. U wilt uw medewerkers laten genieten van goed en verantwoord eten en kiest voor een bedrijfsdiner op maat. Lekkers aan de Linge neemt al het regelwerk uit handen en zorgt voor een diner, passend bij uw situatie. Zo kunt u samen met uw collega’s genieten van een heerlijk etentje!

Ik werk het liefst met zoveel mogelijk lokale en verse producten. Hebben u of uw collega's speciale wensen? Laat het dan gerust weten, ik pas me graag aan! Zo creëren we samen de perfecte avond.


  • Een volledig menu, afgestemd op uw wensen.
  • Verse en lokale producten.
  • Complete ontspanning; van menu tot aankleding, alles wordt geregeld!

Hoe werkt een bedrijfsdiner?

Een bedrijfsdiner moet passen bij u en uw gasten. Daarom doe ik er alles om u compleet te ontzorgen. Een samenwerking met Lekkers aan de Linge ziet er ongeveer zo uit:


  1. U geeft aan waar, wanneer en voor hoeveel personen het bedrijfsdiner is.
  2. Op basis van uw wensen maak ik een voorstel. Wordt het een buffet of 5 gangen menu? Ik selecteer de beste optie voor uw bedrijfsdiner.
  3. Is het voorstel naar wens? Dan begin ik met de voorbereidingen!
  4. Op de dag zelf kom ik ruim op tijd naar u toe. Ik kleed de locatie aan en zorg dat alles klaarstaat voordat de genodigden komen.   
  5. Als de gasten gearriveerd zijn, kan de avond beginnen. Lekkers aan de Linge verzorgt niet alleen het eten, maar ook de bijpassende dranken en wijnen.
  6. Na het diner ruim ik al mijn spullen weer op. Zo kunt u optimaal genieten van uw bedrijfsdiner!


Naast het diner, zorg ik voor de complete aankleding. Servies, glaswerk, bestek en tafellinnen, ik neem het allemaal mee. En is de tafel niet groot genoeg of zijn er meer stoelen nodig? Dan regel ik dat ook. Zo eenvoudig is het regelen van een bedrijfsdiner bij Lekkers aan de Linge. 

Wat kost een bedrijfsdiner?

De kosten van een bedrijfsdiner variëren en hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per bedrijfsdiner. Daarnaast kunt u rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Bent u benieuwd wat uw bedrijfsdiner kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

Bedrijfsdiner reserveren

Wilt u binnenkort een bedrijfsdiner organiseren? Het reserveren van een zakelijk diner is heel eenvoudig. Vul onderstaand contactformulier in, vervolgens neem ik binnen 48 uur contact met u op. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een bedrijfsdiner?

Een bedrijfsdiner is een diner op maat. De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wilt u weten wat uw bedrijfsdiner kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Bedrijfsdiners hebben geen vast menu. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen, en heb altijd ideeën om van uw diner een succes te maken. Heeft u speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

Kan een bedrijfsdiner ook in buffetvorm?

De vorm van het bedrijfsdiner, hangt af van uw wensen. Voor kleinere gezelschappen is het mogelijk om met een gangenmenu te werken, vanaf 15 personen zijn de meeste bedrijfsdiners in buffetvorm. Op basis van uw wensen stel ik een menu samen, dat helemaal past bij uw avond!

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wilt u weten of ik ook bij u in de buurt bedrijfsdiners verzorg? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.