21 Diner


Een compleet verzorgd 21 diner, voor een onvergetelijke verjaardag

Je wordt maar één keer 21. En dat is reden om groots uit te pakken! Lekkers aan de Linge verzorgt graag jouw 21 diner, volledig aangepast aan jouw wensen.

Catering aan huis of op locatie

Jouw 21 diner verdient een grootse aanpak! Of je jouw 21 diner nu bij je ouders thuis viert of op een andere locatie: het blijft een bijzondere gelegenheid. Het menu bepalen we samen, zodat het volledig past bij jouw wensen en thema.


Een 21 diner is een bijzondere avond. Het draait volledig om jou! Daarom wil je kunnen genieten en je geen zorgen hoeven maken over het menu of de gasten. Lekkers aan de Linge neemt al het regelwerk uit handen. Zo kun jij samen met je vrienden genieten van een heerlijke avond. Met een verjaardagsdiner van Lekkers aan de Linge kun je rekenen op:


  • Een heerlijk menu, passend bij jouw wensen en thema
  • Catering op maat, je wordt volledig in de watten gelegd
  • Complete verzorging; van menu tot aankleding, alles wordt geregeld!

Hoe werkt een 21 diner?

Een 21 diner draait om jou. Daarom bereiden we de avond samen voor. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, zo kun jij optimaal genieten van jouw avond. Een samenwerking met Lekkers aan de Linge ziet er ongeveer zo uit:


  • Jij geeft aan waar, wanneer en voor hoeveel personen jij jouw 21 diner organiseert. Ook het thema van de avond bespreken we.
  • Op basis van jouw wensen maak ik een voorstel. Wordt het een buffet of 5-gangen menu? Dat hangt compleet of van jouw voorkeuren!
  • Is het menu voor je 21 diner naar wens? Dan begin ik met de voorbereidingen!
  • Op de dag van het feest ben ik al vroeg aanwezig. Ik kleed de locatie aan en zorg dat alles klaarstaat als jouw vrienden en vriendinnen op de stoep staan.
  • Na het arriveren van de gasten kan jouw 21 diner officieel beginnen. Lekkers aan de Linge verzorgt niet alleen het eten, maar ook de bijpassende dranken en wijnen.
  • Na het 21 diner ruim ik al mijn spullen weer op. Zo kunnen jullie volledig genieten van een heerlijke avond!

Bij het 21 diner zorg ik voor eten én de complete aankleding. Servies, glaswerk, bestek en tafellinnen, ik neem het allemaal mee. Is de tafel niet groot genoeg of zijn er meer stoelen nodig? Dan regel ik dat ook. Zo eenvoudig is het laten organiseren van jouw 21 diner bij Lekkers aan de Linge.

Wat kost catering voor een 21 diner?


De kosten van je 21 diner variëren en hangen af van het aantal gasten en het menu. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… per diner. Daarnaast kun je rekenen op een minimale prijs van €… per persoon. Ben je benieuwd wat jouw 21 diner kost bij Lekkers aan de Linge? Neem dan contact op voor een vrijblijvend voorstel.

21 diner reserveren

Word je binnenkort 21 en wil je dat groots vieren? Ik kan niet wachten om te horen wat jouw plannen zijn en hoe ik je daarbij kan helpen. Een 21 diner reserveren doe je heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op. Uiteraard kun je ook bellen of mailen als je dat liever wilt. U kunt Lekkers aan de Linge bereiken op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een 21 diner?

Ieder verjaardagsdiner is uniek. Wat jouw 21 diner kost, varieert afhankelijk van jouw wensen. Lekkers aan de Linge hanteert opstartkosten van €… en een minimale prijs van €… per persoon. Wil je weten wat jouw 21 diner kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben vegetariër of volg een dieet, is dat een probleem?

Diners hebben geen vast menu. Ik heb ervaring met veel verschillende stijlen en heb altijd ideeën om van jouw diner een succes te maken. Hebben jij of je gasten speciale wensen of voorkeuren? Laat dat dan gerust weten. Ik maak graag een voorstel op maat.

Werkt Lekkers langs de Linge door heel Nederland?

Lekkers aan de Linge is gevestigd in de Betuwe, maar werkt door heel Nederland. Wil je weten of ik ook bij jou in de buurt 21 diners verzorg? Neem dan contact met mij op, ik maak graag een voorstel op maat.