21 diner laten organiseren


Laat jouw 21 diner organiseren door Lekkers aan de Linge. Samen vieren we dit speciale moment met een heerlijk diner bij jouw thuis. Lekkers aan de Linge verzorgt uw complete diner. Van eten tot dranken, van tafels en stoelen tot de mooiste borden. Bij Lekkers aan de Linge zit u altijd goed voor een heerlijk 21 diner op maat! Een 21 diner laten organiseren volledig aangepast aan je wensen en voorkeuren, dat doe je bij Lekkers aan de Linge.

21 diner aan huis

Een 21 diner aan huis kan best stressvol zijn. Om een leuk, gezellig, vermakelijk en lekker 21 diner te organiseren moet er van alles gebeuren. Laat u in de watten leggen door Lekkers aan de Linge! Van het aankleedwerk tot de heerlijke gangen en van genoeg stoelen tot een goede voorraad aan dranken: ik regel het allemaal voor jou. Door Lekkers aan de Linge in te schakelen voor uw diner aan huis hoef je zelf niets te doen! Jouw 21 diner laten organiseren is dus een uitstekend idee en een gegarandeerd feestje!

Catering 21 diner

Beeld je in: een besloten ruimte waarin je je helemaal op je gemak voelt, al je vrienden en familie om je heen, een heerlijk 5-gangen diner. Thuis dineren is heerlijk! Jouw 21 diner laten organiseren in je woonkamer of tuin is een super goed idee! Lekkers aan de Linge verzorgt jouw catering compleet.


Het liefst werk ik met zoveel mogelijk verse, lokale producten. Voor jouw 21 diner maak ik dus een smaakbeleving van deze etenswaren. Echter, als je speciale wensen hebt bij jouw 21 diner laten organiseren bespreek ik deze graag met je om ze te verwerken in mijn gerechten. Zo creëren we samen een fantastisch diner!


  • Jouw 21 dinermenu, afgestemd op je wensen
  • Verse, lokale producten
  • Menu tot aankleding: alles wordt geregeld

Jouw 21 diner laten organiseren

Bij Lekkers aan de Linge staat het centraal dat jij compleet kunt ontspannen. Alleen als je 100% tevreden en ontzorgd bent, kun je namelijk ultiem genieten van familie, vrienden en eten. Als je kiest voor met Lekkers aan de Linge een feestje te organiseren, gaat dat ongeveer zo:


  • We bespreken waar, wanneer en voor hoeveel personen je jouw 21 diner laat organiseren.
  • Ik stel een maatwerk menu samen op basis van uw wensen, compleet met wijnen en andere drankjes.
  • Zodra het menu door jou is goedgekeurd, begin ik met de voorbereidingen!
  • Op de dag van jouw 21 diner sta ik ruim op tijd bij je voor de deur. Afhankelijk van jouw wensen lever ik alle gerechten af of maak ik de gerechten op locatie klaar.
  • Zodra je familie en vrienden gearriveerd zijn, kan het feest beginnen. Geniet met en van elkaar en uiteraard van het heerlijke diner!
  • Geniet nog dagen na van jouw 21 diner en van een heerlijk opgeruimd huis door Lekkers aan de Linge.


Ik zorg voor het diner, maar ook voor de complete aankleding van uw 21 diner. Van servies en glaswerk tot bestek en tafellinnen, het wordt allemaal meegenomen door mij. Ook grotere tafels of meer stoelen kan ik voor je regelen. Kies voor jouw 21 diner laten organiseren door Lekkers aan de Linge!

Kosten 21 diner

De kosten voor jouw 21 diner laten organiseren bij Lekkers aan de Linge hangen sterk af van het aantal gasten dat je hebt en welk menu je kiest. Lekkers aan de Linge heeft de opstartkosten van €… per 21 diner. Ook kun je rekening houden met een minimale prijs van €… per gast. Wil je graag meer weten over de kosten voor jouw 21 diner bij Lekkers aan de Linge? We voorzien je graag van een vrijblijvend voorstel als je contact met ons opneemt.

21 diner reserveren

Lekkers aan de Linge is enthousiast om te horen waar, wanneer en hoe je jouw 21 diner wilt laten organiseren. Graag help ik je bij het maken van een onvergetelijke herinnering. Maak jouw 21 diner reservering heel eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van mij. Uiteraard kun je ook bellen of mailen als je dat liever doet. Bereik Lekkers aan de Linge op 0651642872 of info@lekkersaandelinge.nl